Tietoa Mokkivuokaus.fi palvelusta

Mokkivuokaus.fi on Inmalti Oy:n hallitsema sekä ylläpidetty palvelu. Tämä sivusto tarjoaa informaatiota kotimaisista vuokramökeistä ja ohjaa sinua vertailemaan ne Lomarengas.fi sekä Booking.com sivustolle. Tämä palvelu ei itse toimi vuokranvälittäjänä mökeille, vaan ohjaa varaamaan ne edellä mainittuihin palveluihin.

Kenelle tämä palvelu soveltuu?

Palvelu soveltuu henkilölle joka etsii sopivaa vuokramökki kotimaanmatkalle. Palvelu auttaa vierailijaa löytämään sopivan mökin.

Miten palvelumme toimii?

Pavelun kautta vastataan muutamaan kysymykseen halutusta vuokramökistä ja tämän tiedon perusteella palvelu ohjaa kävijän ulkoiseen vuokramökin varauspalveluun, jossa kävijä voi tehdä varauksen mieleiseensä mökkiin.

Löydänkö kaikki Suomen vuokramökit tältä sivustolta?

Löydät kaikki vuokramökit, jotka palvelut Booking.com ja Lomarengas.fi tarjoavat Suomessa. Käytännössä valikoimassa ei ole siis kaikkia vuokramökkejä. Mikäli haluaisit lisätä oman vuokramökkisi sivustollemme, niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info@inmalti.fi

Onko sinulla parannusehdotuksia tai löysit jonkin virheen sivustolta?

Mikäli löysit sivustoltamme jotain huomautettavaa tai haluat esimerkiksi ehdottaa jotain parannusta sivustollemme, niin voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse. info@inmalti.fi

Tietosuojaseloste

Evästeet