Parhaat vuokramökit ja majoitus Etelä-Karjala

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Etelä-Karjala

Etelä-karjala

Etelä- karjala sijaitsee Kaakkois- Suomessa, ja alue jakaantuu kahteen seutukuntaan sekä yhdeksään kuntaa. Näistä kaksi ovat kaupunkeja, ja alueen maakuntakeskuksena toimii Lappeenranta. Etelä- karjala hurmaa vierailijansa sen kauniilla maisemilla, ja vesistöillä. Saimaa on avoinna vuoden jokaisena päivänä, kesällä Saimaan vedenpinta välkehtii kilpaa auringon kanssa. Voit kuluttaa leppoisia lomapäiviä Saimaan kauniilla rannoilla, kalastaa tai vuokrata mökin ja ihailla mökin laiturilta avautuvaa maisemaa. Ruska-aikaan, syksyllä Saimaa on mitä parhain lomanviettopaikka, nauti syksyn kirpeästä ulkoilmasta ja suuntaa illaksi mökin lämpöön. Talvella, kun Etelä-Karjala peittyy valkoiseen lumivaippa, tarjoilee Saimaa mitä parhaimmat puitteet lenkkeilyyn tai vaikkapa retkiluisteluun. Pakkaa matkaasi sukset ja sauvat niin pääset nauttimaan Etelä- karjalan erinomaisista puitteista liikkumiseen sekä ulkoiluun. Etelä-karjala hurmaa kävijänsä, olit sitten matkassa yksin tai ystävien tai perheen kesken. Sinun on mahdollista valita, haluatko viettää lomaasi viihtyisässä hotellissa, vai onko tämä se loma, joka on parasta viettää omassa rauhassa mökin rauhassa? Sillä tämä kotimaamme, ” Itärannikko” pitää sisällään jääkauden muovaamaa rantaviivaa jopa yli 7 000 km matkalta.

Etelä- Karjalaan on helppo saapua, olit sitten liikkeellä omalla autolla tai vaikka omalla veneelläsi. Etelä- karjalassa pyritään jatkuvasti kehittämään sen vesireittejä siten, että sen vesistöjen kulkuyhteydet paranevat ja sinun olisi yhä helpompi saapua nauttimaan tämän kauniin Etelä- karjalan luonnosta. Saimaa sekä sen ympäristö tarjoilee erinomaiset puitteet mökkeilyyn sekä veneilyyn. Ei siis ihme, että Saimaan rannoilla on viihdytty jo useamman vuosikymmenien ajan. Kyseessä on myös paikallisten eteläkarjalaisten suosikkiharrastuksia, ja saman leppoisan tunnelman ovat havainneet jo tuhannet vapaa-ajan asukkaat, jotka saapuvat alueelle yhä uudelleen ja uudelleen! Ja kun olet kokenut jonkin majoituspaikan hyväksi, ja sinulle varsin toimivaksi, mikä olisikaan sen helpompi tapa, kuin varata sama mökki seuraavalle vuodelle uudestaan ja uudestaan. Siksi mikäli sinun veri vetää sinua lomailemaan kauniisiin Etelä-karjalan maisemiin, sinun on nyt hyvä hetki tutustua alueen laajaan mökkivalikoimaan.

Mökki sinun makuusi

Vaikka Saimaa tarjoileekin mitä parhaimmat puitteet lomanviettoosi, löytyy Etelä-karjalasta lukuisia eri vaihtoehtoja onnistuneeseen lomanviettoon. Valitse kaipaatko omaa rauhaa, omaa saunaa, omaa rantaa tai vaikkapa välitöntä hiihtolatujen läheisyyttä? Löydät nämä kaikki sekä monia muita eri vaihtoehtoja Etelä- karjalassa majoittumiseen. Ruokolahti, Lemi, Parikka, Imatra, Lappeenranta, Taipalsaari tai vaikkapa Luumäki. Valitse siis mikä paikka sinua kiehtoo eniten ja varaa mökki, josta löytyy sinulle sekä mahdollisille matkakumppaneille parhaat mahdolliset puitteet lomanne viettämiseen. Jos matkassanne on pieniä lapsia, on tämä hyvä huomioida majoituspaikkaa valitessanne, samoin jos matkassanne on perheenne lemmikkielämiä. Jos taas tarvitsette rauhallisen paikan yöpymiseen, mutta kaipaatte paikkaa, jossa voitte laittaa illan hämärässä jalalla koreasti. Valitse mökki, joka sijaitsee suuremman kaupungin vieressä, mutta josta on samalla kohtalainen matka illan rientoihin. Samalla kun täytät vatsan täyteen paikallisia herkkuja ja nautit kauniista kesäpäivästä viihtyisässä kahvilassa…

Imatra

Kaakkois- suomessa sijaitseva Imatra tunnetaan muun muassa Euroopan pisimmästä koskestaan sekä kaupungin välittömässä läheisyydessä sijaitsee rajanylipaikka Venäjälle. Imatralta löytyy mökkejä ja muita majoitusvaihtoehtoja jokaiseen hintaluokkaan. Koska Imatra sijaitsee Saimaan välittömässä läheisyydessä, voit valita mökin, joka sijaitsee vesistöjen äärellä. Saimaa tai Vuoksen kosket tarjoilevat mitä parhaimmat puitteet onnistuneeseen lomanviettoon. Imatra tarjoilee vierailijalleen erinomaiset puitteet niin luonnossa liikkumiseen, kuin vaikka mielenkiintoiseen museokierrokseen. Imatran kylpylässä pääset rentouttamaan päivän aikana väsyneitä lihaksia ja vain nauttimaan olostasi!

Lappeenranta

Lappeenranta on monipuolinen sekä vireä kaupunki, joka tarjoilee matkailijalleen kokemuksia vuoden ympäri. Kesällä alueen ehdottomana vetonaulana toimii kaunis Saimaa, ja sen lukuisat eri rannat ja niemenpoukamat. Rikas kulttuuri, kaunis luonto sekä alueen mielenkiintoinen historia houkuttelee luokseen yhä uudelleen ja uudelleen! Sinun onkin hyvä varata jo heti alkuunsa hieman pidempi loma, sillä Lappeenranta, tuo Etelä-karjalan ainutlaatuinen helmi, tarjoilee tekemistä ja koettavaa pidemmäksikin aikaa. Rentoutumista, sporttisuutta tai vaikka silkkaa hemmottelua kaikille aisteille? Tervetuloa Lappeenrantaan, sillä sen ystävälliset asukkaat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Taipalsaari

Älä murehdi, vaikka kyseessä onkin hivenen pienempi paikkakunta, tarjoilee Taipalsaari sinulle ja muille lomailijoille mitä parhaimmat puitteet onnistuneeseen lomanviettoon! Oma rauha, siisti sekä viihtyisä mökki sekä omat eturivin paikat omalle rannalle? Mitä muuta voisitkaan kaivata omalle lomallesi!

Ruokolahti

Etsit sitten minkä tasoista tai kokoista lomamökkiä, löydät sen ja paljon muuta Ruokolahdelta! Tämä on sinun tilaisuutesi päästä nauttimaan kauniista luonnosta, omasta rauhasta, viihtyisästä majoittumisesta sekä alueen ystävällisestä palvelusta. Mökki omalla saunalla sekä paljulla vai ilman? Sen päätät sinä! Siksi sinun onkin viisainta istua hetkeksi alas, ja etsiä juuri sinulle sekä muille matkakumppaneillesi juuri se paras majoitusvaihtoehto. Ruokolahdelta löydät mökin, joka sijaitsee kirkkaan sekä puhdasvetisen Ilmajärven rannalla, majoittuminen korkeatasoisessa mökissä, ympärivuotiseen majoitukseen soveltuvassa majapaikassa on kuin tehty sinulle sekä sinun lomallesi!

Himos

Himos on mitä mainioin paikka lähteä viettämään viikonloppua niin kesäisin kuin talvisinkin. Talvisin nautit mukavaa viikonloppua lasketellen ja kesällä voit kierrellä Himoksen upeaa luontoa. Himokselta löytyy myös erittäin laaja valikoima vuokramökkejä, josta varmasti löytyy sopiva mökki ihan jokaisen makuun.

Toimi pian!

Koska kesä on vain muutaman kuukauden mittainen, parhaat majoituspaikat varataan ensimmäisinä! Siksi jos sinun lomasi ajankohta on jo selvillä, valitse ja varaa oma mökkisi. Kesällä parhaat lomaviikot houkuttelevat paikanpäälle useita lomalaisia, ja silloin paikalla riittää iloista puheensorinaa sekä mukavia torikahviloita.

Karjalaiset kulttuurin perinteet elävätkin hyvin vahvasti Etelä -karjalan mailla sekä mannuilla. Mikäli olet musiikin sekä teatterin ystävä, on sinut suorastaan velvoitettu vierailulle Lappeenrantaan sekä Imatralle. Jos koet että luonto kutsuu sinua, voit nauttia alueen monipuolisista liikuntamahdollisuuksista. Kesällä alueen lukuisat luontopolut kuljettavat sinut vaivatta kauniisiin maisemiin, samalla kun pääset hengittämään keuhkot täyteen Etelä- karjalan puhdasta sekä raikasta ilmaa. Talvella alueella on verrattomat hiihtomahdollisuudet, jolloin voit hiihtoretken ohella ihailla ympärillä avautuvaa talven satumetsää. Vuoden ympäri alueella on erinomaiset puitteet muuhun harrastamiseen, haluatko sitten kokeilla kiipeilyä kiipeilyseinällä? Curlingradoilla, urheiluareenoilla tai vaikkapa alueen melontareiteillä. Jos et ole aiemmin kokeillut miltä tuntuu viilettää pitkin sileää järvenpintaa, laita luistimet sekä luisteluhousut jalkaasi ja suuntaa kokeilemaan retkiluistelua! Anna kevätauringon valaista talven jäljiltä nukkuva luonto sekä anna valon tarttua myös sisimpääsi.

Varaa siis oma mökkisi mahdollisimman nopeasti ja pääset nauttimaan Etelä- karjalan leppoisasta tunnelmasta, kauniista maisemista, raikkaasta ilmasta, puhtaasta vedestä sekä sen paikallisista herkuista! Etelä- karjala ei nuku minään vuodenaikana, ja se onkin suosittu ympärivuotinen matkailukohde. Matkailuun oman lisämausteensa tuo viisumivapaat risteilyt Venäjälle, sekä alueen monipuolisen rikas luonto. Lomanvietto onnistuu vaivatta, sillä lomapäivät kuluvat kuin siivillä golfkentällä, safareilla, erilaisissa tapahtumissa kuin myös rentouttavissa kylpylöissä. Voit valita haluatko suunnata Imatran kylpylään, Lappeenrannan omaan kylpylään, vai houkutteleeko sinua enemmän puoleensa täyden palvelun Holiday Club Saimaa, josta löydät kaiken mahdollisen mitä tarvitset onnistuneeseen lomanviettoon.

Koko perheen Etelä- karjala

Etelä- karjala sopii niin pariskunnille, perheille kuin vaikka hyvän ystäväporukan kanssa matkustaville. Voit täyttää lomapäivän iloisilla riemunkiljahduksilla, ainutlaatuisilla hetkillä, kauniilla maisemilla, herkullisella ruoalla kuin myös mieleenpainuvilla hetkillä. Etelä- karjalasta löytyy siis kaikki mitä onnistunut lomanvietto vaatii, varaa siis oma lomasi jo nyt. Näin pääset takuulla unohtamaan arkiset aherrukset sekä stressin, kuuletko? Nyt lomasi kutsuu sinua!