Parhaat vuokramökit ja majoitus Himos

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Himos

Vuokramökit Himos

Jämsässä sijaitseva Himoksen hiihtokeskus tarjoilee monipuolisen kattauksen erilaista tehtävää ja koettavaa. Voit viettää ikimuistoisen päivän rinteillä, tai suunnata nauttimaan alueen laajasta latuverkostosta. Lisäksi Himoksen moottorikelkkareitit vievät sinut vaivattomasti keskelle kaunista luontoa.

Kesällä Himoksella voi viettää aikaa esimerkiksi sen tunnetuimmalla Himos Festivaaleilla, joka on Jämsässä järjestettävä juhannustapahtuma. Himos Festivaalin historia ulottuu aina vuoteen 1999, jolloin tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran. Lisäksi suositulla Himos Areenalla esiintyy talvella viikonloppuisin, parhaimpana sesonkina kotimaisia huippuartisteja. Voit siis viettää ikimuistoisen päivän rinteessä, sekä sen jälkeen voit suunnata nauttimaan hyvästä musiikista aamun pikkutunneille asti. Laita päällesi parempaa Seppälää ja anna musiikin viedä mukanaan. Himos Juhannus - festivaalin lisäksi alueella järjestetään muita suosittuja tapahtumia, jotka houkuttelevat vuodesta toiseen paikan päälle iloisia juhlijoita. Valitse suosikkisi Iskelmä Festivaalin, Jysärin, Uuden vuoden bileiden sekä Himoksen Juhannuksen sekä muiden musiikkitapahtumien väliltä. Riehakkaan menon lisäksi Himoksella voi viettää aikaa muun muassa melomalla alueen vesistöjä pitkin, kalastaen taikka patikoiden alueen kauniissa luonnossa. Vai haluatko nauttia golfin pelaamisesta vai kaipaatko elämääsi vauhtia mönkijäajelulla. Himoksella voi suunnata yksin tai pariskuntana, mutta Himos sopii myös lapsiperheille, sillä alueella sijaitsevassa värikuula-ammunnassa taikka koiravaljakkoajelussa viihtyy niin perheen isommat kuin pienemmätkin perheenjäsenet. Lisäksi Himoksen 23 eri rinteestä löytyy jokaiselle laskijalle sopiva vaihtoehto.

Himos kokoaa suksikansan yhteen

Himoksen keskeinen sijainti takaa erinomaisen paikan lomanvietolle. Himos sijaitsee 8 km päässä Jämsästä, sekä matkaa Jyväskylään on vain reilu 50 km sekä Helsinkiin 220 km verran. Himos on kotimaamme 5. suurin hiihtokeskus. Erinomaisen sijainnin lisäksi hiihtokeskuksen valttitekijöitä on alueen lumivarmuus sekä rinteiden ja suorituspaikkojen hyvä kunto. Alueella onkin helppo viettää kaunista talvipäivää, joko perheen kanssa tai vaikka hyvällä ystäväporukalla. 25 eri valaistun rinteen joukosta on helppo löytää oma suosikkinsa, sillä alueelta löytyy valikoimaa kaiken tasoisille laskettelijoille. Himoksen pisin rinne on 1200 metrin mittainen, ja Länsihuipun korkeus on 151 metriä. Himoksen laskettelukausi käynnistyy marras-joulukuussa, jatkuen aina vapun tietämille asti.

Majoittuminen Himoksella

Onnistunut loma vaatii majoittumispaikan, joka vastaa sinun tarpeisiisi. Siksi ennen loman alkamista, sinun on hyvissä ajoin kartoitettava paras majoitusvaihtoehto. Himokselta löytyy laaja valikoima erilaisia majoittumiseen soveltuvia vaihtoehtoja. Valitse kaipaatko majoittumiseen viihtyisää loma-asuntoa, jotka sijaitsevat loistavalla paikalla rinteiden sekä golfkentän välittömässä läheisyydessä. Jos kuitenkin kaipaat enemmänkin rauhaa, voit valita oman suosikkisi Himoksen laajasta mökkivalikoimasta. Valitse haluatko yöpyä keskellä luontoa, paikassa, jossa pääset lähes suoraan mökin ulko-ovelta hiihtämään tai patikoimaan. Jos haluat viettää aikaasi laskettelurinteillä, voit vuokrata itsellesi mökin, joka sijaitsee laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Tämä jos mikä tarjoaa parhaat mahdolliset puitteet Himoksen lumisiin rinteisiin, ja aktiivisen päivän päätteeksi on ihana palata takaisin viihtyisään mökkiin nauttimaan mökin lämmöstä sekä ehkä jopa päästä rentouttamaan kipeytyneitä lihaksia mökin omassa saunassa.

Kysymys kuuluukin, haluatko varata mökin, jossa on puu vai sähkölämmitteinen sauna?

Luksusta parhaimmillaan tarjoilee mökin yhteydessä sijaitseva palju tai poreallas. Tällöin voit päästä nauttimaan tummuvasta talvi-illasta lämpöiseen veteen ja huomata kuinka se ihanasti rentouttaa päivän aikana kipeytyneitä lihaksia.

Yöpyminen mummon mökissä vai kaipaatko lomaasi luksusta isolla L:llä?

Silloin sinun kannattaa tutustua Himoksen tunnelmallisiin villoihin, joiden korkeatasoinen varustelutaso ei jätä ketään kylmäksi. Yövy Villassa, jossa on huomioitu kaikki mitä lomalainen voi onnistuneelta Himoksen lomaltaan toivoa. Laajan varustelutason lisäksi voit vuokrata lomallesi luksus ulkoporeallas, jossa pystyy kerralla kylpemään suurempikin määrä iloisia lomalaisia. Valitse siis haluatko vuokrata mökin, joka on sisustettu modernisti, siten että se sinut mökkeilyssä aivan uudelle tasolle. Jos olette suuntaamassa Himokselle suuremmallakin porukalla, sinun tulee silloin kiinnittää huomiota, että vuokraamassasi mökissä on riittävä määrä makuuhuoneita sekä yhteiskäyttöön soveltuvat tilat. Oletko matkalla yksin tai pariskuntana, silloin voit vuokrata lomallesi pienemmän mökin. Miltä kuulostaa viihtyisä majatalo, joka tarjoilee majoittujalleen lämminhenkistä majoittumista. Vaikka kyseessä on majatalo, on Himoksen rinteet aivan majapaikan läheisyydessä.

Himos lapsiperheille

Himos kutsuu luokseen niin aikuisia kuin lapsiakin, eikä ihme, sillä Himokselta löytyy 25 eritasoista rinnettä. Voit valita rinteen, joka vastaa sinun osaamistasoasi. Lapsille Himokselta löytyy muun muassa pulkkamäki sekä useampia erilaisia maksuttomia, lapsille sopivia rinteitä. On myös hyvä huomioida, että alle 7- vuotiaat laskettelevat kaikissa rinteissä ilmaiseksi sekä ruokailu tapahtuu maksuttomasti Himosbuffetissa paikassa ruokailevan aikuisen kanssa. Lisäksi alle 7- vuotiaat saavat tunnin maksuttoman välinevuokrauksen Himoksen vuokraamosta. Alle 4 vuotiaat lapset pääsevät vanhempiensa kanssa maksuttomasti alueella sijaitsevaan lumimaahan. Lisäksi Lumimaahan pääsee aina voimassaolevalla hissilipulla. Lumimaassa riittää puuhattavaa koko päiväksi, valitse haluatko laskea pulkalla taikka tubing-renkaalla? Voit myös nauttia talvisista aktiviteeteista niin suksilla kuin lumilaudallakin. Näiden lisäksi Himoksella on mukava viettää aikaa myös luonnossa liikkuen, joko kävellen taikka suuntaamalla alueella sijaitsevilla leikkikentille.

Panosta tai pihistä

Valitsemalla mökin parhaimpaan loma-aikaan, kannattaa varautua siihen, että mökki maksaa hieman enemmän, kuin jos olisit menossa lomailemaan kuumimman sesongin ulkopuolella. Siksi jos sinulla on lomallesi tarkka budjetti, sinun kannattaa ajoittaa oma lomasi suosituimman lomakauden ulkopuolelle. Varaa siis lomasi hyvissä ajoin, jolloin pääset varaamaan oman suosikkimökkisi. Lisäksi voit säästää mökin kustannuksissa, valitsemalla mökin keskustan ulkopuolelta.

Laskettelukeskuksen välittömässä läheisyydessä sijaitseva mökki maksaa usein hieman enemmän, kuin jos valitset mökin, joka sijaitsee hieman syrjäisemmällä paikalla. Kolmas asia, joka vaikuttaa vuokrattavan mökin hintaan, on mökin varustelutaso. Tasokkaasti varusteltu mökki maksaa usein pelkistettyä enemmän, mutta tällöin lomallasi on usein käytössä mökin monipuolinen varustelutaso. Ja onkin oma valintasi, kuinka tasokkaasti varustellun mökin haluatkaan varata lomallesi. Toisaalta voit vuokrata lomallesi mökin, joka edustaa minimalisuutta parhaimmillaan. Sillä mökki, josta löytyy vain kaikki välttämätön, on kuin onkin erinomaista vastapainoa kaikkeen arkemme informaatiotulvaan.

Mökin hintaan vaikuttaa olennaisesti myös sekä, onko mökillä omaa järvenrantaa tai käyttöoikeutta jollekin toiselle rannalle. Lisäksi onko mökissä omaa saunaa sekä takkaa, tunnelmalliseen illanviettoon. Pyykin sekä astianpesukone ovat lähes välttämättömiä varusteita, mikäli matkassanne on pieniä lapsia tai olette liikkeellä suuremmallakin ystäväporukalla. Riippuen mökin sijainnista, sen vierestä voi löytyä laaja kattaus erilaista aktiviteettia. Valitse haluatko suunnata mökin ovesta suoraan marjametsään tai tarkistamaan lähimetsän kanttarellitilanteen. Vai onko tärkeämpää, että mökin läheisyydestä löytyy oma ranta sekä laituri, jossa voit nauttia kauniista kesäpäivästä. Jos käytössänne on auto, voit valita silloin mökin, josta on hieman pidempi matka lähimpään ruokakauppaan.

Himokselle on helppo saapua, olit sitten matkalla omalla autolla tai vaikka linja-autolla. Juuri tämän keskeisen sijaintinsa ansiosta Himos on helppo lomanviettokohde. Haluatko sitten nauttia luonnonrauhasta, sekä lasketella alas Himoksen lumisia rinteitä. Vai onko edessä vuoden kohokohta, Himos sekä sen monipuolinen musiikkikattaus? Oli kyseessä sitten kumpi tahansa, tai jotain aivan muuta, on sinun aika etsiä paras majoittumisvaihtoehto ja suunnata nauttimaan Himoksen mukaansatempaavasta tunnelmasta. Yksin tai yhdessä, perheen tai työkavereiden kesken? Himos tarjoilee jokaiselle jotakin, aina luontopolusta hurjaan after-ski- juhlaan! Varaa omasi ja lomasi on viettämistä vaille valmis!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa