Parhaat vuokramökit ja majoitus Kuopiosta

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Kuopio

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Kuopio

Kallaveden rannalla Pohjois-Savon maakunnassa sijaitsee rennosta elämänmenosta sekä maistuvasta kalakukosta tunnettu Kuopio. Kyseessä ei ole mikä tahansa kaupunki, sillä Kuopio kantaa ylpeänä Itä- Suomen suurimman kaupungin titteliä. Kuopiossa asuu reilu 100 000 ihmistä, ja suurin osa alueesta on Kallavettä. Kuopio toimii vetovoimaisena kasvukeskuksena, ja kaupunki onkin tunnettu valtakunnallisesti yhtenä kotimaamme merkittävimmistä opiskelukaupungeista. Kuopio toimii merkittävänä matkailukaupunkina, jonka vetonaulana toimii Tahkon matkailukeskus. Tahko sijaitsee reilu 50 km päässä Kuopion keskustasta, ja Tahkovuoren korkeus on kokonaiset 296 metriä. Kesäisin Tahkolle kerääntyy iloisia juhlijoita, sillä jokavuotinen Tahkon Juhannus- festivaali saa ilon pulppuamaan ja voit laittaa kannat kattoon jopa aamun pikkutunneille asti. Urheilun ystäville sekä heille, jotka kokevat elävänsä kaikista extreme- harrastuksistaan, tarjoilee Kuopio sekä sen läheisyydessä sijaitseva Tahko talvella yhden suosituimmista Snowboarding Finnish open tapahtuman, kansainvälisineen kärkilautailijoineen. Lisäksi suositut Extreme run sekä Tahko triathlon ovat kuin ovatkin välttämättömiä loman pysähdyspaikkoja. Mikäli et itse kilpaile, on sinun hyvä nauttia alueen innokkaasta sekä mukaansatempaavasta energiasta!

Kuopion kaunis luonto suorastaan kutsuu luokseen, joko ihailemaan Kuopiota ympäröivää kaunista metsämaisemaa tai suuntamaalla kauniille Kallavedelle. Ei siis liene ihme sillä kuopiolaiset ihmiset ovat tunnettuja rennosta elämänasenteestaan sekä kaikin puolin ihastuttavan lupsakasta hyväntahtoisuudestaan sekä kyvystä nähdä arjen kauneus niissä yksittäisissä, ohitsemme kiitävissä hetkissä. Tämä jos mikä on taito, joka meidän kaikkien olisi hyvä tallettaa sydämiimme. Siksi nyt on aika varata oma vuokramökkisi, jolloin pääset nauttimaan kuopiolaisesta tunnelmasta parhaimmillaan.

Mökki, joka vastaa toiveitasi

Hirsimökkiä, mummon mökkiä, honkapirttiä tai loma-asuntoa? Valinnanvaraa on niin paljon, että heikompaa saattaa alkaa hirvittämään. Siksi hengitä syvään, ja listaa mielessäsi asiat, jotka ovat sinun lomanvieton kannalta olennaisimmat asiat. Kaipaatko lomamökkiä, jonka vierestä löytyy sopivat maastot marjastukseen, mökki, jonka laiturilta voit pulahtaa vaivattomasti aamu-uinnille. Vai olisiko sinulle ja matkakumppaneillesi paras valinta mökiksi paikka, jossa on kaikki mahdolliset mahdottomatkin mukavuudet. Haluatko mökin, joka on varusteltu tasokkaasti, jolloin sinulle jää se olennaisin osa mökkilomasta, eli rennon tunteen maksimointi ja lomasta nauttiminen. Mökki, joka sijaitsee Tahkon hiihtokeskuksen vieressä, on omiaan heille, jotka haluavat laittaa aamulla monot jalkaan ja päästä mökin ovelta suoraan laskettelemaan tai nauttimaan lukuisista hoidetuista hiihtoladuista. Talvella mökki, josta löytyy oma viileä varastonsa kaikille lumiseen maastoon tarvittaville välineille, on enemmän kuin tarpeen, varsinkin jos matkaseurueenne on hiemankin suurempi. Kesällä majoittuminen mökissä, joka sijaitsee veden välittömässä läheisyydessä, on lähestulkoon jokaisen lomalaisen unelmakohde. Siksi, voitkin jo lähes tuntea rantahiekan varpaidesi alla ja suunnata nauttimaan kesän kauniista aamuista, jolloin pääset siemailemaan aamukahvisi mökin terassilta. Samalla voit seurata laineilla kimaltelevaa aurinkoa sekä tuntua kevyen tuulen kasvoillasi… Voi pojat, tämä jos mikä kutsuu luokseen niin tänä kesänä kuin seuraavanakin.

Mökkiä, huoneistoja ja hotelleja…

Kuopiosta ei tekeminen ja näkeminen lopu heti kesken, samoin ei lopu myöskään erilaiset majoitusvaihtoehdot. Siksi, tunnusta ja tunnista toiveesi sen suhteen minkälaisessa paikassa haluat tulevan lomasi viettää? Voit valita sinulle parhaan lomanviettopaikan, joko viihtyisässä hirsimökissä, modernissa lomahuoneistossa tai vaikkapa eräkämpässä luonnonhelmassa? Olipa valintasi sitten mikä tahansa, voit varata majoituksen, joka tarjoaa sinulle sekä matkalaisillesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon lomanviettoon. Suuremmalla porukalla lomaillessa, kaikki lomamatkalaiset osaavat arvostaa sitä, että sinulla on paikka jossa saat olla hetken omissa ajatuksissasi. Toisaalta, mikäli olet yksin matkassa, voit valita majoittumiseen juuri niin paljon tai niin vähän tilaa kuin tarvitkaan.

Elämyksiä Kuopion torilla…

Haluatko majoittua Kuopion keskustan välittömässä läheisyydessä, ja päästä nauttimaan tämän satamakaupungin parhaista puolista, vaivattomasti sekä nopeasti! Kuopion kaupungin erikoispiirteinä voisi mainita kaupungin suuret korkeuserot, sillä Kuopion Puijo sekä Puijon torni näkyvät koko kaupunkiin. Keskipisteenä tällä kaikelle toimii vaivattomasti Kuopion tori. Torin täyttää kesäisin iloinen puheensorina, jonne suuntaamalla ei itselle voi tulla muuta kuin energinen sekä hyvä olo. Tämän ovat huomanneet monet muutkin, sillä Kuopiosta löytyy toiseksi eniten kesämökkejä sekä muita vapaa-ajan asuntoja. Ei siis ihme, että mielesi tekee Kuopioon. Nyt sinun onkin syytä istua hetkeksi alas, ja selata itsellesi sekä matkalaisillesi sopiva majoituspaikka, joka tarjoaa unohtumattoman loman kauniissa Kuopiossa. Kuopiossa vieraillessa sinun tulee maistaa maistuvaa kalakukkoa, sekä uppoutua hetkeksi Savon murteen saloihin. Ja vaikka Savon murre ei taittuisikaan, sinulla ei ole hätää, sillä savolaisten lupsakkuus on helposti tarttuvaa, ja voitkin huomata, sen saman leikkimielisyyden tarttuneen myös sinun kauluksiisi.

Saapuminen Kuopioon

Jotta lomanvietto voi alkaa, on sinun pohdittava, kuinka saavut Kuopioon. Mikäli mökkisi sijaitsee hieman syrjemmässä, on lienee aiheellista olettaa, että sinulle on oma auto käytettävissäsi. Autolla Kuopioon saapuminen tapahtuu valtatie 5 pitkin. Junalla pääset raiteita pitkin Kuopioon taikka lentäen 14 km päässä sijaitsevalle Kuopion lentoasemalle. Mistä onnistunut Kuopion loma onkaan tehty? Tämä on kysymys, johon ei ole yhtä oikeaa vastausta, sillä vastauksen kysymykseen määrittelet lopulta kukas mukaan, kuin sinä itse! Siksi ennen lopullista mökin valintaa, sinun kannattaa pohtia muun muassa seuraavia asioita: Mistäpäin Kuopiota haluat yöpyä? Haluatko nauttia keskusta sykkeestä vai kaipaatko ympärillesi rauhaa ja rakkautta? Valitse mökki, jonka sijainti takaa sinulle vaivattoman loman. Jos haluat nauttia Tahkon rinteistä, varaa mökki, joka sijaitsee laskettelukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Näin sinun ei tarvitse pohtia joka kerta- kuinka pääset nauttimaan laskettelun riemusta, sillä parhaimmillaan pääset nauttimaan siitä suoraan mökin ulko-ovelta.

Mökki veden ääreltä vai kuivalta maalta? Koetko sydämessäsi, että haluat nauttia lomastasi veden äärellä? Silloin on vähintäänkin suositeltavaa vuokrata mökki, joka sijaitsee veden välittömässä läheisyydessä. Näin aamu ja iltauinnit on mahdollista suorittaa silloin kun haluat, ja talvella, vesistöjen jäätyessä, tarjoutuu sinulle unelmien hiihtoladut suoraan mökkisi ulko-ovelta. Sesonkina vai sen ulkopuolella? Tämä on usein ratkaiseva tekijä sen suhteen, kuinka paljon haluamasi mökin vuokra oikein onkaan. Jos suuntaat lomalle kuumimpana sesonkina, joka usein käsittää kesän sekä koulujen lomakaudet, ihanaa joulukautta unohtamatta. On ymmärrettävää, että mökkien hinnat ovat silloin arkea korkeammat. Mikäli haluat ja näin on mahdollista, valitse loma aikasi ajankohtaan, jolloin mökin vuokraaminen on hieman edullisempaa.

Mökin varustelutaso

Kun mökin oikea sijainti on mietitty, sekä loma-ajankohta lyöty lukkoon. On seuraavaksi hyvä pohtia mitä mukavuuksia mökiltäsi oikein kaipaatkaan. Haluatko mökin, jonka korkea varustelutaso on omiaan takaamaan onnistuneen loman. Sisä- wc, astianpesukone, parvi, poreamme, takka, televisio, suihku tai sähköt. Saat lomallesi juuri niin paljon luksusta kuin haluat, tai halutessasi voit vuokrata mökin, joka tarjoaa puitteet hiljentymiseen sekä yksinkertaisista asioista nauttimiseen. Sillä vuokraamalla mökin, jossa on vain kaikki välttämätön, pääset viettämään aikaa luonnon keskellä, ilman Wifi, juoksevaa vettä taikka sähköä. Tämä jos mikä on verratonta lomaa kaiken kiireen ja suorittamisen keskellä. Valitse siis paras mökki, vuokraa se, jolloin pääset nauttimaan itsesi näköisestä lomasta. Tee lomastasi juuri sinulle sopiva, ja nauti siitä sydämesi kyllyydestä. Merenrannalla, kuivalla maalla tai kaupungin sykkeessä, valitse omasi ja ilahdu!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa