Parhaat vuokramökit ja majoitus Virrat

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Virrat

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Virrat

Pirkanmaalla sijaitseva Virrat tarjoilee helpon sijaintinsa ansiosta, lomallesi oivan matkailukohteen. Eikä ihme, sillä kyseessä on kotimaamme ”virallinen” Juhannuskaupunki. Oletko huomannut, että joka vuonna juhannusjulistus lähetään Virroilta klo 18.00. Tämä juhannusjulistus on paikallisen virtolaisen Markku Sorvarin kirjoittama.

Oletko sitten suuntaamassa viikonlopun lomalle vai onko kyseessä pidempi, viikon loma? Tarjoilee Virrat sinulle sekä muille lomalaisille verrattoman paikan lomanne viettoon. Virrat on vireä, reilu 7 000 asukkaan kaupunki, joka tarjoilee vierailijalleen erinomaiset puitteet luonnossa liikkumiseen sen kauniissa maisemissa. Näiden lisäksi Virrat tarjoilee kulttuurin ystäville tekemistä ja koettavaa. Ja jos haluat tutustua Virtain naapurikuntiin, löytyy kaupungin läheltä muun muassa Keuruu, Alavus, Kihniö, Ruovesi, Seinäjoki, Ylöjärvi, Ähtäri sekä Mänttälä- Vilppula.

Oletko sitten Virtolainen vai oletko Virroilla, on kyseessä ainut kotimaamme kunta, jolla on monikkomuotoinen nimi. Tiesitkö, että kaupungin nimi taivutetaankin ulkopaikallissijoissa. Ensimmäiset uudisasukkaat ovat asettuneet jo 1500- luvulla Virtainkylään, Vaskivedelle, Haahuuseen sekä Liedenpohjaan. Nykyään tämä idylli kunta on erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, Tampereen, Porin sekä Jyväskylän välimaastossa. Ja jos haluat suunnata näppärälle päiväretkelle, voit ottaa kohteeksi muun muassa Ähtärin eläinpuiston, Harraskosken kanavan, Tuurin kyläkaupan taikka Perinnekylät. Nämä kaikki sijaitsevat vain pienen ajomatkan päässä Virroilta. Alueen luonto houkuttelee nauttimaan ympärillä avautuvista näkymistä, sillä luonnon laajoista metsäaluista, suurista maaston korkeuseroista kuin järvien rannoille keskittyneistä asutuksista. Virtain luoteisosa poikki kulkee suuri Suomenselän vedenjakaja, ja alueelta löytyykin runsaasti alkuperäistä metsää, järviä sekä kaunista luontoa. Tänne sinun on hyvä suunnata, kun kaipaat pakopaikkaa kiireen keskellä. Ota matkakohteeksi Virrat, ja pääset halutessasi majoittumaan luonnon ääreen, jossa voit nauttia ympärillä avautuvasta hiljaisuudesta. Tämä jos mikä tekee hyvää, sillä onnistunut loma on sopiva yhdistelmä erilaisia aktiviteetteja sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Siksi Virrat ovatkin erinomainen kohde lomallesi, silloin kun haluat nauttia monipuolisesta nähtävästä sekä koettavasta. Itse kaupungilla on mielenkiintoinen historia, johon on kiva tutustua vaikka iloisten paikallisten avustuksella.

Majoittuminen

Jotta loma olisi mahdollisimman onnistunut, on hyvä pohtia tarkkaan mitä vaatimuksia sinulla on majoituspaikan suhteen. Siksi, ennen loman aloitusajankohtaa, voit tutustua rauhassa alueen mökkitarjontaan. Haluatko yöpyä tunnelmallisessa hirsimökissä? Vai kutsuuko sinua ehkä enemmän viihtyisä mummon mökki? Majoitu siis joko perinteisessä mökissä, paikassa, joka kuvastaa perinteistä suomalaista mökkimaisemaa. Vai onko niin että tämä on loma, joka on täynnä ansaittua luksusta? Silloin sinun on hyvä tutustua majoitustarjontaan, joka on kerrassaan ainutlaatuinen helmi. Voi olla, että valitset lomallesi et enempää, etkä vähempää, kuin ainutlaatuisen Villan, josta löytyy niin uima-allas, ulkoporeallas kuin monenlaisia aktiviteetteja ajanviettoon. Majoitut sitten perheen kanssa, ystäväporukalla tai onko edessänne loma kahdestaan. Löydät vaivattomasti oman suosikkisi. Kysymys kuuluukin, haluatko majoittua mökissä jossa on mahdollista lämmittää oma sauna, silloin kun haluat? Istua tunnelmallisen takan ääressä ja käydä läpi onnistunutta lomapäivää? Vai haluatko nauttia kuumana kesäpäivänä uima-altaan viileydestä sekä mökin tarjoamasta pakopaikasta keskellä kesän kuumuutta.

Tekemistä ja koettavaa

Koska onnistunut lomanvietto kaipaa sopivassa määrin erilaista aktiviteettia, tarjoilee alue tekemistä ja koettavaa vaikka useammaksikin päiväksi. Valitse kaipaatteko lomallenne mahdollisuuden suunnata golf-kenttien viheriöille? Vai miltä kuulostaa shoppailumatka hulppeaan Tuurissa sijaitsevaan Kyläkauppa Keskiseen. Täältä voit vaivatta ostaa tuliaiset, kummille, mummille kuin vaikka myös naapurille kiitoksena kukkien kastelusta. Talvella alueella kulkee erinomaiset hiihtoladut, joita pitkin matka taittuu kuin huomaamatta. Kuljet sitten kauniissa, lumen alleen peittämissä metsissä vai kutsuuko sinua jäätynyt järvenpinta luokseen? On varmaa, että täällä hiihtokilometrit eivät lopu kesken. Voit myös pakata matkaan luistimet ja kokeilla alueella sijaitsevan luistelukentän kuntoa. Toisaalta erilainen talvinen kokemus on myös luvassa, jos suuntaat lumikengillä alueen lumihankiin. Tällöin pääset niin lähellä luontoa kuin mahdollista. Lisäksi vanhoja muistoja vetrestämään sopii suorastaan jo legendaarinen potkukelkka, jonka avulla matka taittuu vaivattomasti. Mikäli matkassasi sattuu olemaan moottorikelkka, pääset kulkemaan alueen hoidettuja moottorikelkkareitistöjä pitkin ja poikin. Talven ehdottomia kohokohtia on myös päivän viettäminen 13 km päässä sijaitsevalla Pukkivuoren laskettelu/ hiihtokeskuksessa. Täällä voit viettää onnistuneen lomapäivän, sillä alueelta löytyy laskettelu sekä lautailupaikkoja kaikenikäisille sekä tasoisille laskijoille.

Monipuolinen Virrat

Kesällä Virroilta löytyy monipuolista tekemistä, vaikka nauttimalla kauniista kesäpäivästä rannalla maaten. Voit myös yhdistää liikunnan ja loman, ja ottaa erän beach volleyta, tai futista. Oletko kokeillut frisbeegolfia? Jos et, nyt on aika, sillä alueella sijaitseva 9 väylän frisbeegolf rata vie sinut kuin huomaamatta keskelle kaunista luontomaisemaa. Jos mielesi tekee suunnata alueen luontoon ekologisemmalla menopelillä, suuntaa Virtain ratsastustallille ja pääset nauttimaan ehkä jo vuosien saatossa unohtuneen harrastuksen pariin. Kulttuuria sekä ihastuttavia luontokohteita, tarjoilee laajan kattauksen Herraskosken kanavamuseo, Marttisen perinnekylä tai vaikkapa Torisen Rotkojärvet, jotka nimensä mukaisesti ovat kuuluisia niiden syvyydestään, sekä jylhien kallioiden tavoin äkkijyrkistä rannoistaan. Näissä jylhissä maisemissa on mahdollista nauttia vaikkapa kahvikupillisesta Torisen kahvimajassa. Lisäksi voit suunnata alueella kulkevalle 6,5 km mittaiselle luontopolulle. Erityisesti kesäaikaan Virroilla järjestetään runsaasti korkeatasoisia tapahtumia, joista voit valita omat suosikkisi muun muassa KesäVirrat soi, MuksuFestareiden sekä juhannusmarkkinoiden joukosta.

Kun paikka ja aika ovat selvillä, sinun on hyvä varata lomallesi parhaiten sopiva mökki hyvissä ajoin. Sillä kuten muissakin asioissa, parhaat viedään usein ensimmäisinä. Ja jos olet ihastunut johonkin tiettyyn majoituspaikkaan, on sinun hyvä tehdä varaus kyseisestä majoituspaikasta mahdollisimman pian. Jos näyttää kuitenkin siltä, että tämä paras majoituspaikka on liian kallis sinun budjettiisi. Voit katsoa, voisitko siirtää lomasi ajankohtaa kuumimman, sekä usein myös kalleimman ajankohdan ulkopuolelle. Tällöin voit viettää lomaa, ilman että sinun tulee tinkiä majoituksen tasosta. Olet matkalla yksin, perheen tai puolison kanssa, voit olla varma, että alueen laajasta mökkitarjonnasta löytyy suosikkisi. Alueella sijaitsevilla mökeillä on mahdollista myös viettää, vaikka sukukokouksia, illanviettoa ystäväporukalla tai työpaikan virkistysviikonloppua.

Virrat tarjoaa kompaktin lomaelämyksen

Virrat on kompaktin kokonsa ansiosta turvallinen sekä helppo lomanviettokohde. Kaupunkiin on helppo saapua, olit sitten liikkeellä omalla autolla, bussilla taikka junalla. Seinäjoen lentoasemakin on vain 80 km päässä. Vai oletko ehkä haaveillut nauttivasi kauniista kesäpäivästä höyrylaivasta käsin? Nyt on sinun hetkesi, sillä Höyrylaiva Tarjanne kulkee Tampere - Ruovesi- Virtojen välillä. Toisinaan voi myös olla, että äkkiarvaamaton extempore loma onkin hieman edullisempi, kuin ennakkoon varattu mökki. Tässä tapauksessa, jos lomalle lähtö tulikin niin sanotusti yllätyksenä, suorastaan puun takaa, voit kokeilla, jos saisit vielä vapaana olevan mökin hieman edullisemmin. Toisaalta jos olet sitä mieltä, että hyvin suunniteltu, on jo puoliksi tehty. Kannattaa sinun silloin olla hyvissä ajoin liikkeellä, ja varata oma suosikkimökkisi.

Virrat on oiva lomanviettokohde niin kesällä kuin talvellakin. Vuodenajasta riippuen, voit suunnata nauttimaan alueen kauniista luonnosta, kulttuurista kuin vaikka shoppailumahdollisuuksista mihin vuodenaikaan tahansa. Maistele paikallisia herkkuja, osta tuliaisiksi paikallista käsityötä sekä anna paikallisten iloisen elämänasenteen tarttua myös sinuunkin. Virroilla on helppo onnistua täydellisessä lomanvietossa, ei siis ihme, että alue houkuttelee luokseen yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt on sinun vuorosi päästä nauttimaan omasta lomastasi! Älä enää mieti vaan varaa oma lomasi N- Y- T , NYT!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa