Parhaat vuokramökit ja majoitus Lahti

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Lahti

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Lahti

Lahti, tuo Suomen Chigago, kutsuu luokseen niin urheilunystäviä, kuin myös muita, jotka haluavat nauttia tämän mastokaupungin monipuolisista palveluista. Näiden lisäksi Lahdesta löytyy tutustumisen arvoisia kohteita, kuten Sibeliustalo, joka sijaitsee lahtelaisten oman olohuoneen, kauniin Vesijärven rannalla. Kyseessä on Päijät - Hämeen maakuntakeskus, jossa asuu reilu 120 000 asukasta. Kyseessä on Suomen 8. suurin kaupunki, ja Lahti onkin niin sanotusti nuorin muista vanhoista kaupungeista.

Lisäksi Lahden naapurikunnista, Asikkalasta, Heinolasta, Hollolasta, Iitistä sekä Orimattilasta löytyy monia tutustumisen arvoisia kohteita. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään uunituore kaupunki, sillä Lahden Renkomäen alueella tehtyjen kaivauksien perusteella, alueella on ollut asutusta jo 9000 vuotta sitten. Sen johdosta Lahti muodostuukin yhdeksi Suomen vanhimmista asuinpaikoista. Joten vaikka et olisikaan vannoutunut Pelicans-fani, tarjoilee Lahti siitä huolimatta jokaiselle vierailijalleen jotakin. Voit valita haluatko laittaa hiihtohousut jalkaan ja suunnata Lahden hoidetuille hiihtoladuille, hiihtää pitkin Vesijärven selkää tai nousta ihailemaan maisemia Salpausselän harjulle. Jos kaipaat enemmän, kokoaa joka vuotiset Salpausselän kisat kaikki urheilun ystävät Lahden kisamonttuun. Kyseessä on kansainvälisten hiihtolajien suurtapahtuma, jonka avulla pääset nauttimaan täysin rinnoin urheilunjuhlasta. Urheilunjuhlaa täynnä olevan päivän päätteeksi sinun on ihana suunnata nauttimaan viihtyisän mökin lämmöstä ja rauhasta. Miltä kuulostaa mökki, jonka terassilta aukeaa mahtavat näkymät kauniille Vesijärvelle?

Tämä jos mikä kuulostaa ja tuntuu lomalle!

Voit valita oman suosikkisi vuokrattavien mökkien laajasta tarjonnasta. Kodikasta mummon mökkiä, erämaamökkiä vai mökki, joka on varusteltu kaikilla herkuilla. Valinnan teet sinä, sillä tämä jos mikä on loma, joka on tehty vain ja ainoastaan nautittavaksi. Täytä lomapäivät sopivalla aktiviteetilla, täytä vatsa lahtelaiselle lihamukilla ja suuntaa rentoutumaan mökkiin, josta avautuu parhaat näkymät kauniille Vesijärvelle. Olit matkassa sitten yksin tai yhdessä perheen, tuttavien taikka ystävien kanssa. Löydät oman suosikkisi Lahden vuokrattavien mökkien joukosta. Voit myös majoittua Lahden tasokkaissa hotelleissa, joissa sinut herättää uuteen aamun monipuolinen aamiainen. Vietä juuri sellainen loma kuin haluat, aktiivinen, täynnä vauhtia sekä sopivasti vaarallisia tilanteita. Vai voisiko kyseessä olla rentoutumiseen suunniteltu lomanvietto. Ihaile Pikku-Veskulla soivia vesiurkuja ja kävele Lahden keskustaan nauttimaan sen torilla keitetystä tuoreesta kahvista sekä maukkaista pullista.

Lahti kulttuurinnälkäisille

Lahti tarjoilee liikunnan sekä urheilun lisäksi monipuolisen kattauksen nimekkäiden arkkitehtien suunnittelemia rakennuksia. Vieraile Alvar Aallon suunnittelemassa Ristinkirkossa, joka sijaitsee kätevästi kävelymatkan päässä Lahden torilta. Vai miltä kuulostaa Eliel Saarisen suunnittelema kaupungintalo? Näiden lisäksi Lahti tarjoilee laajan kattauksen kaunista luontoa, ja voitkin tutustua tähän luontoon ihailemalla Lahden kauniita ja puhtaita järviä. Kesäpäivä kuin kesäpäivä sujuu rennoissa merkeissä Mukkulan kauniilla sekä lapsiystävällisellä uimarannalla. Möysän uimaranta on vain kivenheiton päässä keskusta, ja uimisen sekä auringonottamisen lisäksi voit kokeille kesäisin Sup-lautailua tai vaikka kanootilla pitkin järvenpintaa kulkemista. Huimaan suosion kaikkien retkeilijöiden keskuudessa, on saavuttanut Lahden läheisyydessä sijaitseva Lapakisto. Jossa ensimmäiselle grillauspaikalle pääsee vaivattomasti, vaikka lastenrattailla sekä pyörätuolilla. Nastolassa sijaitseva Lapakisto tarjoilee vierailijalleen palan kaunista luontoa, sen mutkittelevat polut, jylhät kalliot sekä puhtaat vesistöt ovat luonnonkauneutta parhaimmillaan. Lintubongareiden suosiossa on yhä edelleen ihastuttava Enonsaari, jonne pääsee ainoastaan omalla veneellä tai hyppäämällä sinne liikennöivän veneen kyytiin. Talvella Enonsaari on suosittu hiihtoretken kohden, sillä se suorastaan kutsuu luokseen grillaamaan ja ihailemaan sen edustalta horisonttiin kohoavaan Lahden siluettia.

Urheilun ystäville Lahden läheisyydestä löytyy kaksi suosittua urheiluopistoa. Pajulahdessa pääset ihailemaan sen edustalla kimaltelevaa järven pintaa ja virkistäytymään suoraan rantasaunasta edessä sijaitsevaan Kukkasen järveen. Heinolasta löytyy suosittu Vierumäen Urheiluopisto, joka kokoaa kaikki liikunnan sekä urheilun ystävät yhdelle alueelle. Kiipeile seikkailupuistossa, patikoi, hiihdä, jumppaa, luistele ja aktiivisen päivän päätteeksi rentoudu viihtyisässä mökissä ja viilenny alueen kirkkaissa vesistöissä. Kesäisin Lahden läheisyydessä sijaitseva Vääksy herää henkiin, ja sen läpi kulkevalla Vääksyn kanavalla on suorastaan pakko käydä nauttimassa jäätelö jos toinenkin ja ihailla samalla ohilipuvia laivoja sekä veneitä. Vääksystä löytyy myös suosittu Kalmarinranta, joka sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Samalla tai eri reissulla voi vierailla Heinolassa sekä sen lintutarhassa. Tarjoileepa Heinola myös mahdollisuuden kylpylässä rentoutumiseen, sillä kaupungista löytyy ihanan rentouttava

Kumpeli Spa.

Lasketteluun Lahdesta löytyy aina yhä suosittu Messilä, jonka rinteistä jokainen löytää omaan taitotasoonsa sopivan laskettelurinteen. Talvisen päivän päätteeksi on ihana suunnata nauttimaan maittavaa lounasta Messilän ravintolaan ja ehkä suorastaan kuulet, kuinka illalla mökkisi sauna suorastaan kutsuu luokseen rentoutumaan. Mikään ei voita sitä tunnetta kun voit aktiivisen päivän päätteeksi, suunnata lämpöiseen saunaan, taikka takkatulen ääreen ja vain olla sekä nauttia käsillä olevasta hetkestä!

Lapsiperheiden Lahti

Lahti tarjoilee monipuolista tekemistä ja koettavaa niin lapsille kuin lapsenmielisillekin. Joka kesäisin Lahdessa sijaitseva Launeen Perhepuisto täyttyy ilosta ja naurusta. Perhepuisto tarjoilee mahdollisuuden maksuttomaan ilonpitoon, hyppimiseen, mäenlaskuun, kiipeämiseen, linnan valloittamiseen, liikennekaupunkiin kuin myös omien eväiden nauttimiseen. Lahden ulkopuolella, Orimattilasta löytyy eläinten ihailuun paras paikka. Sillä Orimattilan kotieläinpuistossa pääset ihailemaan niin kissoja, hevosia, poneja, lehmiä, kaneja, poroja kuin suloisia töpselinenäisiä possujakin. Vieressä sijaitsevalla vanhalla raviradalla järjestetään kesäisin erilaisia tapahtumia, joita voit ihailla samalla kun nautit viileästä jäätelöstä sekä iloisesta tunnelmasta. Lisäksi Lahdesta löytyy lukuisia erilaisia leikkipuistoja sekä lapsiystävällisiä uimarantoja. Voit siis olla varma, että Lahti hurmaa niin vanhemman kuin nuoremmankin lomailijan. Näiden lisäksi Lahdessa järjestetään erilaisia tapahtumia, joissa voit esimerkiksi pyöriä tivolin erilaisissa laitteissa taikka nauraa vedet silmissä Lahdessa järjestettävissä erilaisissa näytöksissä sekä tapahtumissa.

Lahti ja Vesijärvi

Usein Lahdesta tulee ensimmäisenä mieleen kaunis Vesijärvi, jota pitkin pääset jatkamaan matkaasi Asikkalaan tai vaikka Heinolaan asti. Vesijärvi on kuin onkin yksi Lahden omista tunnusmerkeistä. Siksi, jos haluat nauttia tästä kaikilla mahdollisilla aisteilla, vuokraa mökki, joka sijaitsee Vesijärven rannalla. Näin aamusi voi alkaa rauhallisesta kupilla kuumaa kahvia sekä silmiisi eteen aukeavalla kauniilla järvimaisemalla. Illalla mikään ei voita sitä tunnetta, jonka saavutat katsomalla taivaanrantaan laskevaa aurinkoa. Tämä jos mikä vie sinut pois arjen kiireistä ja murheista yhtä hyvin, kuin talvella Vesijärven rannalla sijaitseva mökki, josta pääset suoraan hiihtämään Vesijärven jäälle. Tästä ei voi maisemat enää parantua, laita monot jo mökissä jalkaa ja suuntaa suoraan mökin ulko-ovelta jäälle nauttimaan paistavasta auringosta sekä tasaisesta järvenpinnasta. Ehkä haluat poiketa Lahden satamassa nauttimassa kupin kuumaa kahvia tai kaakaota, sekä aistimassa paikan rentoa ilmapiiriä. Tämä jos mikä on lomaa parhaimmillaan.

Mökki sinun tarpeisiin

Koska meillä kaikilla on erilaisia odotuksia sen suhteen mitä onnistunut loma tarkoittaakaan. On hyvä, että valitset mökin, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla tähän tarpeeseen. Perheen kanssa matkustavat arvostavat lapsiystävällistä aluetta, varsinkin jos matkassa on pieniä lapsia, korostuu tämä entisestään. Leikkipaikat sekä ravintolat, joista löytyy ruokaa nirsoimmallekin ruokailijalle, on yksi onnistuneen loman kulmakivistä. Mökki, joka on varusteltu pyykin- sekä astianpesukoneella, tarjoaa helpompaa lomanviettoa, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia likaantuneista vaatteista tai kerääntyvästä tiskivuoresta. Lomamatka aikuisten kesken on onnistunut, kun kaikille löytyy sopivassa suhteessa aktiviteettia sekä mahdollisuutta rentoutua aktiivisen päivän päätteeksi. Myös mökin sauna sekä mahdollinen palju taikka järvenranta kuuluu suomalaiseen kesänviettoon ja on lomanviettoa parhaimmillaan.

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa