Parhaat vuokramökit ja majoitus Kalajoelta

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Kalajoki

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Kalajoki

Haluatko tuntea merituulen kasvoillasi? Nauttia kauniista maisemista ja ihailla horisonttiin laskevaa aurinkoa- Tervetuloa Kalajoelle! Kalajoki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Kalajoen suulla. Tämä merellinen kaupunki vie lomailijan nauttimaan sen kauniista luonnosta, rennosta menosta sekä kerrassaan verrattomista hiekkarannoista. Siksi, jos vielä mietit mihin sinun kannattaa lomasi aikana suunnata, käännä auton nokka kohta Kalajokea! Kalajoki on vähintäänkin tutustumisenarvoinen kohde, paikka, jossa kannattaa viettää loma- jos toinenkin. Valitse oma suosikkisi Kalajoen monipuolisesta mökkivalikoimasta. Haluatko yöpyä omassa rauhassa, hieman syrjäisemmällä paikalla. Vai miltä kuulostaa ikimuistoinen loma

Kalajoen vilkkaimmalla paikalla.

Yövytkö sitten kuivanmaan mökissä vai pauhaako vieressäsi meri sekä voit suunnata iltakävelylle Kalajoen hiekkarannoille. Vai onko sinun lomasi tehty modernista mökistä, josta löytyy kaikki mitä voit toivoa onnistuneelta lomaltasi. Riippukeinu, puusauna taikka palju, valitse mitä sinä kaipaat omalta lomaltasi. Löydät nämä kaikki sekä paljon paljon muuta ikimuistoisella Kalajoen reissullasi. Kun pohdit mitä kaikkea voitkaan tehdä merenrannalla sijaitsevalla Kalajoella, löytyy Kalajoelta monipuolinen valikoima kaikenlaista aktiviteettia. Valitse haluatko patikoida kalojen kauniissa maisemissa, surffata merenaalloilla, meloa kauniiseen auringonlaskuun, purjehtia, tai vain maata selällään Kalajoen kauniilla hiekkarannalla ja katsella sinisellä taivalla lipuvia poutapilviä, ehkä ottaa kuin huomaamatta ottaa samalla päiväunet.

Lapsiperheiden Kalajoki

Oli matkassanne sitten lapsia tai ainoastaan aikuisia, mutta haluat vapauttaa sisäisen lapsesi ja päästä juoksemaan paljain varpain lämpöisellä hiekalla, on Kalajoki sinun lomapaikkasi. Kalajoki on kuin onkin lapsiperheiden suosikkipaikka, paitsi että Kalajoella on kauniit hiekkarannat, löytyy sieltä myös Jukupark- vesipuisto. Vesipuisto sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkkien sydämessä, eli keskellä parhainta matkailualuetta. Nauti alueen huimista vesiliukumäistä, sekä alueen suurista altaista, saunoista sekä viihtyisästä terassista. Mikäli sää ei salli ulkoilua, ei hätää, sillä Kalajoelta löytyy viihtyisä kylpylä, jossa pääsette nauttimaan lämpöisestä vedestä, sekä iloisesta tunnelmasta. Näin pilvisinkin sää muuttuu kirkkaaksi, sillä kylpylässä viihtyy niin perheen pienemmät kuin hieman vanhemmatkin.

Kalajoen hurmaava luonto maalla sekä merellä

Kalajoen kaunis, mutta karu luonto hurmaa kävijänsä. Ihailetpa sitten Siiponjoen kuvankauniita maisemia, tai hurmaannutko alueen idylleistä kalastajamökeistä, kauniista kirkoista taikka käräjäkivistä. Voit tutustua Kalajoen kauniiseen luontoon joko omatoimisesti tai opastetuilla retkillä. Voit ottaa alueen luonnon haltuun joko patikoimalla, tai suuntaamalla vesille ja purjehtimalla Maakallan taikka Ulkokallan majakkasaareen. Golfin ystäville Kalajoelta löytyy golfkenttä, joka soveltuu kaiken tasoisille pelaajille. 18- reikäinen par 73- kenttä sijaitsee Kalajoen Hiekkasärkillä. Kenttä on varustettuna lähes vertaansa vailla olevilla maisemilla. Jos haluat vaihtaa välinettä, jolla pääset tutustumaan Kalajokeen, on alueelta mahdollista vuokrata erilaisia välineitä, aina polkuautoista, kanootteihin, mönkijöihin sekä lumikenkiin.

Majoitu mieleisessä paikassa

Jotta loma olisi kaikin tavoin onnistunut, on sinun hyvä pohtia hetken aikaa mitä odotuksia sinulla on majoituspaikkasi suhteen. Haluatko nukkua modernissa, sekä kaikin tavoin tyylitellyssä hotellissa, paikassa, jossa kaikki on mahdollista. Vai kaipaatko kodikkaan idylliä bed& breakfast majoittumista, paikassa, jossa hyvät yöunet ovat taattu, hieman vaatimattomimmissakin olosuhteissa. Vai miltä kuulostaa loma Kalajoella omassa rauhassa, omassa mökissä- tai siis omaan käyttöön vuokratussa mökissä. Valitse siis oma suosikki mökkisi ja vuokraa se lomasi ajaksi. Näin voit olla varma, että lomasi onkin kuin onkin niin onnistunut kuin se vain voi olla. Mökin lopullisen valintaa vaikuttaa mökin varustelutaso, haluatko että mökistä löytyy kaikki tarpeelliset kodinkoneet. Näin voit valmistaa maukkaita herkkuja silloin kun haluat, pihagrilli varmistaa myös maistuvat grillimakkarat sekä muut kesään kuuluvat herkut. Haluatko että voit aamulla herättyäsi ihailla edessäsi avautuvaa merimaisemaa ja ehkäpä pulahtaa virkistävälle aamu-uinnille. Tämä on mahdollista, jos valitset mökin, joka sijaitsee merenrannalla. Merenrannalla sijaitseva mökki tarjoillee myös talvisin eturivin paikat auringossa kylpevälle merenjäälle. Voit liikkua merellä, sen jäädyttyä joko kävellen, hiihtäen tai vaikka lumikengillä.

Budjettimatka Kalajoelle

Loma tekee meille kaikille ihmeitä, mutta ennen lomanalkua sinulle saattaa tulla harmaita hiuksia, kun pohdit lomallesi sopivaa matkabudjettia. Kätevä keino saada karsittua kustannuksia, on valita lomanajankohta kuumimman sesongin ulkopuolelta. Tällöin voit saada oman suosikkimökkisi suosituinta lomakautta edullisemmin. Toisaalta jos sinulla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa lomasi ajankohtaan, voit valita mökin hieman syrjäisemmällä sijainnilla. Vaikka kaunis aamuaurinko sekä auringossa kimalteleva meri houkutteleekin, voit säästä merkittävän rahasumman karsimalla näistä, ja valitsemalla mökin, joka sijaitsee hieman syrjäisemmässä paikassa. Kolmas hyvä keino vaikuttaa loman matkakassaan, on valita mökki alhaisemmalla varustelu tasolla. Siksi, ennen lopullista mökin valintaa pohdi mitkä asiat ovat sinulle tärkeimpiä asioita onnistuneeseen lomaan. Olet sitten matkalla yksin tai ystävien kanssa, voit valita oman suosikki mökkisi. Toisaalta jos suuntaatte Kalajoelle koko perheen voimin, on odotukset toimivalle mökille hieman erilaiset, kuin jos olisit yksin matkassa.

Kalajoella tapahtuu- vuoden ympäri!

Olit sitten mihin vuodenaikaan tahansa liikkeellä, löytyy Kalajoelta sinulle sekä muille matkalaisille tekemistä ja koettavaa. Oletko kokenut ainutlaatuista Kalajoen juhannusta? Jos et, nyt on sinun aikasi suunnata juhlistamaan tätä keskikesän juhlaa Kalajoen Hiekkasärkille. Työnnä varpaat kuumaan hiekkaan ja anna merituulen puhaltaa kasvoillasi. Tämä jos mikä on varmasti ikimuistoinen kokemus. Toisaalta myöhemmin loppukesästä voit lumoutua Kalajoella tuhansien valojen tuikkeesta ihanissa Venetsialaisissa. Vaikka ilta alkaa jo hiljalleen hämärtymään, voit juhlia aamuun asti ja antaa ilon pulputa pintaan. Tämä jos mikä kuulostaa lomalle. Talvella Kalajoki pukeutuu valkoiseen lumivaippaan, ja pääset silloin ottamaan alueen hoidetut hiihtoladut omaksesi ja pääset ihailemaan ympärillä olevia kauniita maisemia. Kuljetko sitten kävellen, lumikengillä taikka hiihtäen, tarjoilee Kalajoen luonto sinulle parastaan! Nämä ovat muistoja, joita on kiva vielä myöhemminkin muistella. Kevätauringon valaistessa lumen alta paljastuvaa luontoa, on ikimuistoinen kokemus suunnata merenjäälle ja hiihtää kevätauringon paisteessa.

Saapuminen Kalajoelle

Kalajoki sijaitsee Pohjois- Pohjanmaalla, aivan valtatie 8 varrella. Voit suunnata Kalajoelle joko omalla autolla, bussilla, junalla sekä jopa lentäen. Paikan päällä voit tutustua alueen maisemiin ihastuttavan katujuna Jumbon kyydissä. Pst. voit varata Jumbon myös yksityiskäyttöön. Suunnatessasi Kalajoelle, voit olla varma, että Kalajoki toivottaa myös lemmikkisi tervetulleeksi. Löydät alueelta upeat lenkkeilymahdollisuudet, joissa pääset nauttimaan kauniista meriluonnosta lemmikkisi kanssa. Mikäli nälkä yllättää, Kalajoelta löytyy useampiakin koira ystävällisiä ravintoloita. Tämä jos mikä on huojentava uutinen kauniina kesäpäivinä reissaaville lemmikinomistajille. Kalajoelta löytyy myös lemmikkimajoitusta tarjoavia vaihtoehtoja.

Illanvietto onnistuu kuin onnistuukin Kalajoella. Varaa mukaan parempaa Seppälää, ja olet valmis ottamaan Kalajoen kuumaakin kuumemman yöelämän haltuusi. Kuumien bileiden tukikohtana toimii tämä Kalajoen parhaalla paikalla sijaitseva Dyyni. Tanssi aamun pikkutunneille asti ja ihaile auringonnousua. Tämä on Kalajoki! Kalajoella loman viettäminen onnistuu myös rauhallisemmissa merkeissä, jolloin paikka toimii erinomaisena vaihtoehtona arjesta irtautumisen. Kalajoki tarjoilee laajan kattauksen erilaisia aktiviteetteja, surffailusta patikointiin, ratsastukseen sekä pilvenhattaroiden tarkkailuun. Olet sitten matkalla yksin, pariskunta taikka koko perheen voimin, on varmaa, että jokainen matkalainen pystyy rakentamaan mieleisensä loman merenrannalla, kauniilla Kalajoen Hiekkasärkillä. Mutta ole nopea, sillä parhaat mökit lomanviettoon viedään ensin. Siksi jos sinulla on loma mielessä, valitse sinulle sopiva majoitusvaihtoehto ja aloita oman loman suunnittelu jo nyt. Sillä sitä jaksaa paremmin- kun on mitä odottaa!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa