Parhaat vuokramökit ja majoitus Lappeenrannasta

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Lappeenranta

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Lappeenranta

Suomen suurimman järven, Saimaan rannalla sijaitsee Lappeenranta. Kyseessä on kotimaamme kaupunki sekä Etelä-Karjalan maakuntakeskus. Lappeenranta on Suomen 13:nneksi suurin kaupunki, jossa asuu reilu 70 000 asukasta. Kuntaliitosten myötä Lappeenrannasta on kasvanut 1756 neliökilometrin laajuinen rantakaupunki, ja yhteistä rajaa Lappeenrannalla on Venäjän kanssa 70 km. Tämän johdosta Lappeenranta on merkittävä tavara- sekä henkilöliikenteen keskus. Kahden erilaisen kulttuurin rajanaapurina Lappeenrannalla on värikäs historia. Tähän menneisyyteen pääset parhaiten tutustumaan Lappeenrannan vanhimman kaupunginosassa, Linnoituksessa. Täällä sijaitsee kaupungin tunnelmalliset kujat, viihtyisät galleriat, mielenkiintoiset museot sekä aidot käsityöläisten työtilat. Etelä-Karjalan museossa on mittava kokoelma Viipurin historiaa, muun muassa kaupungin pienoismalli.

Kanavamuseossa voit tutustua Saimaan kanavan toimintaan joko kuivalla maalla tai seuraamalla sulutusta sivusta. Kesäinen Lappeenranta on parhaimmillaan sen aidossa Lappeenrannan satamassa. Tästä matkustajasatamasta pääset risteilemään niin Saimaalle, kuin myös Saimaan kanavaa pitkin aina Viipuriin asti. Kesällä itse satama täyttyy erilaisista huvialuksista, sekä nälkä talttuu tarvittaessa satamassa sijaitsevassa kahdessa eri ravintolalaivassa. Valitse kumpi on niistä suosikkisi. Yksi Lappeenrannan näkyvimmistä maamerkeistä on Lappeenrannan vesitorni, ja löydät Lappeenrannasta myös Suomen vanhimman, vuonna 1918 perustetun lentokentän. Joten, kun haluat lomallasi ripauksen rikasta kulttuuria, mielenkiintoista historiaa sekä ainutlaatuista, kerrassaan unohtumattoman kaunista luontoa- sinun kannattaa suunnata seuraavalla lomallasi ihastuttavaan Lappeenrantaan! Loman kuin loman kruunaa sinun sekä matkakumppaneidesi tarpeisiin sopiva majoitus. Olit sitten matkassa yksin, yhdessä perheen kanssa tai vaikka ystäväporukalla, löytyy Lappeenrannasta jokaiselle jotakin. Räätälöi itsellesi sopiva loma ja onnistunut lomanviettäminen on itse lomaa vaille valmis! Ole kuitenkin nopea, sillä Saimaan kirkkaan puhtaat vedet houkuttelevat luokseen, niin lähempää kuin hieman kauempaakin. Siksi valitse sinun suosikki majoituspaikkasi, onko se sitten viihtyisä mökki Saimaan rannalla, tyylikäs hotellihuone tai leppoisa B& B majatalo. Tekee lomasta loman se, että pääset painamaan illalla pääsi puhtaisiin lakanoihin ja nukkumalla hyvät yöunet. Jolloin seuraavana päivänä pääset jälleen hurmaantumaan aidosta karjalaisesta ilmapiiristä, sekä valitsemaan suosikkisi Lappeenrannan monipuolisista harrastusmahdollisuuksista.

Mökki sinun makuusi

Mitä odotat onnistuneelta Lappeenrannan lomaltasi? Haluatko että sinulla on lomalla käytössäsi mökki, joka on varusteltuna kaikilla herkuilla? Tällöin sinulla on käytössäsi astianpesukoneet, uunit, pyykinpesukone sekä ehkäpä jopa kuivausrumpu. Nämä jos mitkä ovat kerrassaan välttämättömiä kodinkoneita, jos olet matkalla esimerkiksi lasten kanssa… mitä pienemmät lapset ovat kyseessä, sitä tärkeämmäksi esimerkiksi pesukone muodostuu, myös lomalla.

Kaipaatko lomaltasi rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuutta lämmittää perinteinen suomalainen sauna? Tällöin sinun on hyvä valita majoittumiseen mökki, josta löytyy kuin löytyykin suomalainen sauna, ehkäpä jopa puulämmitteinen. Rentouden tunteen maksimoimiseen on omiaan palju, jossa on mukava istua ja ihailla ympärillä hiljalleen tummuvaa syysiltaa. Ei sillä, etteikö palju olisi myös erinomainen vaihtoehto kauniiseen kesäpäivään, kuin pieneen paukkupakkaseen. Onko perheessänne lemmikkieläimiä? Mikäli näin on, on sinun valittava mökki, johon on sallittua tuoda lemmikkejä. Tunnelmaa parhaimmillaan on valmiit luomaan viihtyisät kelohonkamökit, jotka suorastaan kutsuvat luokseen. Miltä kuulostaa mökki, joka on tehty paikan päällä kaadetuista männyistä? Tämä jos mikä tuo lomaan vielä lisämausteena, mökin oman käsin tekemisen leiman. Mökki omalla rannalla vai ilman?

Oletko aina haaveillut herääväsi auringon ensi säteisiin, kuunnellut linnunlaulua ja wola- pääset pulahtamaan mökkirannassa sijaitsevalta laiturilta suoraan uimaan. On sanomattakin selvää että lomapäivä, joka alkaa tällä tavoin ei voi olla muuta kuin onnistunut. Tekemistä ja koettavaa Lappeenrannassa

Lomanviettäminen Lappeenrannassa voi jatkua esimerkiksi tutustumalla alueella toimiviin taidegallerioihin, museoihin, vanhoihin linnoituksiin tai vaikkapa kauniisiin puistoihin. Yksi suosituista vierailun kohteista on Lappeenrannan kaupungin satamassa oleva Hiekkalinna- alue. Vuoden 2019 kesän aikana Hiekkalinnoilla vieraili jopa yli 155 000 kävijää, ja teemana kyseisenä kesänä oli kaupungin 370- vuotisjuhlavuosi. Täällä on vuosittain vaihtuvilla eri teemoilla hiekasta rakennettuja taideteoksia. Alueen historian taisteluiden tuoksinnasta kertoo Lappeenrannan linnoitus, Salpalinja sekä Rakuunanmäki. Salpalinja on rakennettu vuosina 1940- 1941 sekä 1944 talvisodan jälkeen itärajan läheisyyteen puolustuslinjaksi. Kyseessä on yhä edelleen kotimaamme suurin rakennustyömaa, sillä sitä oli tekemässä parhaimmillaan jopa 35 000 miestä, ja muonittamassa heitä toimi 2000 lottaa.

Vieraile modernimmassa Lauritsalan kirkossa, tai vieraile museokierroksella Etelä-Karjalan museossa tai vaikkapa Ratsuväkimuseossa. Jälkimmäinen museo sijaitsee Lappeenrannan vanhimmassa yhä jäljellä olevassa rakennuksessa. Museo on avattu vuonna 1973, ja museossa on esillä suomalaisten ratsuväen historiaa 1600- luvulta alkaen, hakkapeliitoista aina nykypäivän perinteisiin asti. Lappeenrannassa pääset maistamaan, toisille hyvinkin tunnettuja perinneruokia kuten karjalanpaistia, viipurinrinkeliä sekä marjamaitoa. Vai milloin viimeksi olet maistanut potatpiirakkaa? Vai täytätkö vatsasi sittenkin Lappeenrannan kuuluisaakin kuuluisammilla Atomilla tai Vedyllä? Kyseessä on 40 vuotta vanha tuhtiakin tuhdimpi perinneruoka, jossa lihapiirakoihin ahdetaan muun muassa savu tai keittokinkkua, kananmunaa sekä ketsuppia.

Aktiiviloma Lappeenrannassa?

Miksipä ei, sillä Lappeenranta tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisiin aktiviteetteihin. Valitse haluatko ottaa Lappeenrannan maastot haltuun maastopyöräillen, vai patikoiden sen mutkittelevia polkuja pitkin? Mikäli et omista omaa pyörää, tai sinulla ei ole sitä matkassa mukana, voit tarvittaessa myös vuokrata itsellesi sopivan maastopyörän, ja suunnata maastoon tai vaikka kaupunkiin. Lappeenrannassa on vaivatonta pyöräillä, sillä pyöräteitä, jotka ovat varusteltuna upeilla maisemilla on jopa 275 km. Pyöräilyyn soveltuvia pääreittejä on peräti 95 km verran. 35 km päässä Lappeenrannan keskustasta sijaitsee yksi Pohjoismaiden upeimmista matkailualueista- Rauha-Tiuru. Tämä matkailualue on rauhallisesti luonnon syleilyssä, mutta siitä huolimatta se kätkee sisäänsä laajan kattauksen monipuolisia aktiviteetteja. Valitse haluatko heittäytyä sen elämyspalveluiden matkaan ja kokea ainutlaatuisia hetkiä, riippumatta siitä olitko matkassa kesällä tai talvella.

Lappeenranta lapsiperheelle

Loman häämöttäessä edessäpäin on kiva suunnata lomanviettoon, paikkaan, jossa jokaiselle on jotakin. Siksi varaa oma majoituksesi hyvissä ajoin, jotta pääsette koko perheen voimin nauttimaan Lappeenrannan monipuolisista kokemuksista sekä elämyksistä. Elämyksiä löytyy kaikenikäisille, ja ne sijaitsevat keskustan välittömässä läheisyydessä. Miltä kuulostaa perheloma, jossa pääsette tutustumaan Lappeenrantaan idyllillä katujunalla? Risteily Saimaalla vie sinut sekä perheenjäsenesi matkalle Saimaan saaristoon sekä kanavalle. Risteilyllä pääsee myös viisumivapaasti Saimaan kanavan kautta Venäjän puolelle, joko Viipuriin tai Pietariin. Lisäksi lapset sekä lapsenmieliset pääsevät nauttimaan Korpikeitaan kotieläinpihasta taikka heittäytymään iloiseen yhdessäoloon perhe sekä seikkailupuisto Myllysaaressa. Unohtamatta kauniilla kesäpäivällä kutsuvia uimarantoja, ilmojen viiletessä Lappeenrannasta löytyy myös uimahalli.

Panosta tai pihistä

Valitsemalla huolellisesti lomallesi oikean ajankohdan, voit säästää mökin vuokrassa merkittävän summan. Suuntaamalla lomalle silloin kun kaikki muutkin, esimerkiksi koulujen lomien aikaan, on lähestulkoon varmaa, että joudut maksamaan samasta mökistä hieman kalliimman vuokran, kuin hiljaisempana ajankohtana. Valitse lomallesi mökki, joka sijaitsee kauniin Saimaan rannalla, vai haluatko sittenkin kuivan maan mökin? Valinta on sinulla, sillä Lappeenrannasta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia mökkejä, huoneistoja, hotelleja, hostelleja kuin vaikka B&B majoitustakin. Voitkin siis päättää mistä asioista sinun onnistunut lomanviettosi oikein koostuukaan? Omasta terassista, jossa voit ihailla ilta-aurinkoa, omasta rauhasta, hyvistä ulkoilumaastoista, omasta saunasta taikka takasta? Valitse oma suosikkisi ja varaa oma mökkisi heti, sillä parhaimmat viedään ensin.

Siksi valitse, varaa ja suuntaa rentouttavalle lomallesi!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa