Parhaat vuokramökit Jyväskylästä

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Jyväskylä

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Jyväskylä

Keski- Suomessa, kauniin ja kirkasvetisen Päijänteen rannalla sijaitsee Jyväskylä. Jyväskylä tarjoaa sinulle unohtumattomia maisemia, joita hallitsee eleettömän ylväästi suuret vesistöt. Ihaile kauniita järvimaisemia ja anna Jyväskylän hurmata sinut yhä uudelleen ja uudelleen. Jyväskylässä on sen kauniiden järvimaisemien lisäksi paljon muuta nähtävää ja koettavaa, sillä Jyväskylä tarjoaa vierailijalleen laajan kattauksen tutustumisen arvoisia kohteita. Vierailetko sitten Keski-Suomen luonto tai ilmailumuseossa, vai nimekkäässä AlvarAallon museossa? Vai miltä kuulostaa rentouttava sisävesiristeily Päijänteellä, jossa pääset seilaamaan Päijänteen aalloilla, ihailemaan postikorttimaisia maisemia sekä nauttimaan raikkaita virvokkeita. Perheen kanssa matkustaville löytyy Jyväskylästä Kotieläinpuisto, jossa perheen pienemmät sekä hieman isommatkin pääsevät ihailemaan kotieläinpuiston suloisia eläimiä. Vauhdikkaampaan menoon on omiaan Jyväskylästä löytyvät Satu sekä seikkailupuisto Peukkula. Näin perheen pienimmät, joiden energian määrä tuntuu toisinaan lähestulkoon loputtomalle, pääsevät vapauttamaan oman vauhtihirmunsa. Puistoissa viihtyvät niin isommat kuin pienemmätkin lapset sekä ehkä myös lapsenmielisetkin!

Talvella Jyväskylä on omiaan sinulle, joka kaipaat talven lumisia niittyjä ja notkelmia… Lumen narskunta kenkien alla, hiljaa taivaalta leijailevat lumihiutaleet sekä kaunis koskematon lumenpinta on kuin onkin oikea talvinen paratiisi. Siksi ei olekaan ihme, että talvisin Jyväskylän kolme hiihtokeskusta kutsuvat luokseen nauttimaan ikimuistoisesta talvipäivästä. Talvipäivän kuin talvipäivän kruunaa viihtyisä, sekä juuri sinun tarpeisiin sopiva majoituspaikka. Vuokraamalla lomallesi mökin, pääset nauttimaan lomasta parhaalla mahdollisella tavalla. Valitse vuokramökki Jyväskylästä, joka halutessasi sijaitsee laskettelurinteiden välittömässä läheisyydessä. Näin sinun ja rinteiden välissä ei ole juurikaan välimatkaa, ja voit suunnatta nauttimaan talven ihanasta ihmemaasta, vaikka suoraan mökkisi ulko-ovelta. Jos et ole aiemmin lasketellut, ei hätää, sillä laskettelukeskuksista löytyy eri tasoisia rinteitä, joista jokainen voi valita omaan osaamistasoonsa sopivan laskettelurinteen. Talvella Jyväskylästä löytyy myös hoidettuja hiihtolatuja, jotka vievät sinut ja suksesi nauttimaan hyvin hoidetuista laduista. Talvella voit kokeilla myös luonnonjäälle tehtyä matkaluistelu baanaa, jonka avulla pääset ihailemaan nopeasti vaihtuvia maisemia luistellen aidolla luonnon jäällä.

Kesäinen Jyväskylä

Paitsi että Jyväskylä tarjoaa matkailijalleen talvisin verrattomat puitteet erilaisiin talvisiin aktiviteetteihin. Ei sovi unohtaa kesäisen kaunista ja kutsuvaa Jyväskylää. Kesällä Jyväskylästä löytyy tekemistä muun muassa golfauksen, veneilyn ja vaikkapa kalastuksen merkeissä. Miltä kuulostaa, jos tämä onkin juuri se kesä, jolloin uskaltaudut useiden vuosien jälkeen kokeilemaan jälleen ratsastusta? Vai voisiko sittenkin olla turvallisempaa tutustua alueen luontoon sen erimittaisilla luontopoluilla. Mikäli yksin patikointi ei kiinnosta, voit kokeilla kuinka kävely sujuu erilaisissa yleisötapahtumissa? Ota osaa Likkojen Lenkkiin, ja ota Jyväskylä haltuun yhdessä muiden ihanien naisten kanssa. Ei hätää, mikäli tapahtuma on mennyt ohi, voit suunnata kävelylle myös perheen kanssa.

Popita aamuun asti

Jyväskylä on luonnonrauhaa, kauniita maisemia sekä Päijänne, jonka vedenpinta välkehtii auringonvalossa. Mutta Jyväskylä on myös paljon muuta. Jyväskylässä voit tanssia aamuun asti, sillä siitä huolen pitää alueen perinteiset festivaalit. Kulttuurinnälkäisillä Jyväskylän perinteiset Suomipop festivaalit ovat ajankohta, jolloin voit laittaa kannat kattoon ja juhlia sielusi kyllyydestä. Sillä toisinaan meille kaikille tekee enemmän kuin hyvää antaa itsellemme hyvä syy juhlia. Ja mitä onnistunut loma olisikaan ilman viihtyisää majoituspaikkaa. Olkoon kyseessä sitten etkot tai jatkot, tarjoaa viihtyisä lomamökki paikan nauttia käsillä olevasta hetkestä. Ehkä haluatkin siinä vaiheessa varata itsellesi sekä matkakumppanillesi lomamökin, jonka sijainti on tarpeeksi syrjässä, ettei popitukset haittaa naapuria, mutta kuitenkin mökin sijainti on kuin onkin erinomainen siihen mitä tulee festareille siirtymiseen.

Unohda autoteillä jonottamiset…

Toinen merkittävä tapahtuma Jyväskylässä on Neste Oil Rally, joka kokoaa kaikki rallin ystävät Jyväskylään. Ja jotta sinun ei tarvitsisi istua ennen rallin alkua tai sen loputtua autossa ruuhkassa, odottamassa jonon etenemistä. Kannattaa sinun varata oma vuokramökkisi jo hyvissä ajoin ennen itse tapahtuman ajankohtaa. Oma mökki, josta löytyy kaikki mukavuudet sauna, palju, pyykinpesukone, tiskikonetta unohtamatta. Tasokkaasti varustettu mökki on omiaan luomaan vertaansa vailla olevat puitteet. Silloin onkin varmaa, että tämä tapahtuma kutsuu luokseen vuosi toisena perään. Näin on käynyt muille, niin sama voi tapahtua myös sinulle!

Lomamökki, joka sopii sinun tarpeisiin

Vaikka naapuri kuinka suosittelee sinulle parasta mökkiä ikinä, on hyvä laittaa jäitä hattuun ja varmistaa että tämä on juuri se mökki, joka sopii sinulle sekä vastaa sinun lomallesi asettamia vaatimuksia. Valitse siis mökki, joka on kuin tehty sinulle, olit sitten matkalla yksin, pariskunta, perheenä tai vaikka suuremmalla ystäväporukalla? Löytyy näihin kaikkiin tarpeisiin sopiva mökki sinulle- aivan juurikin sinulle!

Saunalla vai ilman?

Koska kyseessä on kotimaamme mökki, on varmaakin varmempaa, että sinun tulee tehdä päätös- haluatko mökin omalla saunalla vai tuletko pärjäämään ilman saunaa? Mökki, josta löytyy oma sauna on kuin onkin kesämökkeilijän paras ystävä, kuten myös talvimatkailija osaa arvostaa saunan tuomaa lämpöä. Mikään ei voita hyvällä ystäväporukalla vietettyä iltaa, jossa nauru raikaa ja kiukaasta tulee juuri sopivat löylyt? Ehkä mökistä on vielä suora yhteys lähimpään järveen, jolloin on viimeistään aika karistaa talviturkki. Talvella saunan lämmössä on ihana lämmitellä kirpeän viileän ulkona vietetyn talvipäivän jälkeen… Kysymys kuuluukin, haluatko mökkisi puu vai sähkösaunalla!?

Riippuen siitä millä kokoonpanolla olette liikkeellä, on olennaista pohtia, haluatko vuokrata mökin, jossa on oma ranta? Toisaalta jos perheeseenne kuuluu pieniä lapsia, joilla jalat vievät, mutta järki ei välttämättä ole aina matkassa. On ehkä kaikkien mielenrauhan kannalta hyvä valita kuivanmaan mökki. Onko matkassanne lemmikkieläin? Silloin sinun mökkisi tulee olla sellainen, johon saat ottaa mukaan lemmikkieläimen. Toisaalta jos nenäsi menee jo koiran näkemisestä tukkoon, on suositeltavaa valita mökki, joka on allergiaystävällinen. Liian kallis mökki, tekee lomasta paitsi mahdottoman, voi se syödä lomabudjettiasi jostain toisesta kohtaan. Siksi mikäli mökin hinta saa kylmän hien nousemaan otsallesi, valitse mökki kalleimman sesongin ulkopuolelta. Näin tilisi kiittää, ja teille jäi käytettäväksi suurempi lomabudjetti. Kyseessä on siis lopulta pelkistä valinnoista. Valitse oma suosikkisi, Jyväskylän tasokkaasti varustelluista lomamökeistä ja anna tulevan loman vallata mielesi.

Mummonmökki vai hirsihuvila?

Valitse Jyväskylän mökeistä oma suosikkisi. Haluatko sitten nauttia mummon mökin rennosta ja kodikkaasta tunnelmasta vai onko hyvin hengittävä hirsimökki enemmän sinun juttusi? Valitsetko mökin sen sijainnin mukaan, jolloin sinulle on ratkaisevaa esimerkiksi se, kuinka laajat palvelut mökin läheisyydestä löytyykään. Toisaalta jos kuulet jo korvissasi hyvin hoidettujen hiihtolatujen kutsun, on sinun hyvä valita mökki, jonka ulko-ovelta avautuu kerrassaan käsittämättömän pitkät hiihtoladut. Laskettelun ystäville on parempi valita mökki, joka on jonkin Jyväskylän laskettelukeskuksen läheisyydessä. Laskettelun ystävät osaavat myös arvostaa mökkiä, josta löytyy oma varastonsa suksille sekä muille talvivarusteille. Kuivauskaappi on myös omiaan kuivattamaan pihalla kastuneet talvivaatteet. Tämä jos mikä on olennaisen tärkeää, kun kyseessä on lomalle suuntaava, lapsilla varustettu perhe.

Jyväskylä tarjoaa jokaiselle jotakin…

Suuntaa seuraavalla lomalla autosi nokka kohti Jyväskylää, josta löytyy jokaiselle jotakin. Jyväskylään on helppo saapua, olit sitten liikkeellä omalla autolla, bussilla taikka junalla. Jyväskylä on ihmisen kokoinen kaupunki, jossa voit viettää vaivatta onnistuneen loman, sinulle sopivassa- tasokkaasti varustellussa mökissä!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa