Parhaat vuokramökit ja majoitus Lempäälä

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Lempäälä

Vuokramökit Lempäälä

Lempäälä sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa, ja se onkin osa Tampereen kaupunkiseutua. Kaupungissa asuu reilu 22 000 ihmistä, ja Lempäälään on helppo saapua joko valtatie 3 pitkin sekä junalla Helsinki – Tampere raidetta pitkin. Lempäälä tarjoilee laajan kattauksen tekemistä, kokemista sekä näkemistä. Monipuolisten majoittumismahdollisuuksien lisäksi Lempäälästä löytyy vertaansa vailla olevat puitteet niin rentoutumiselle, shoppailuun, kuin myös vain elämästä nauttimiseen. Haluatko suunnata luonnonäärelle, silloin sinun kannattaa ota suunnaksi esimerkiksi Birgitan polku, tai esimerkiksi Lempäälän rantaraitti. Jos haluat suunnata vesille, onnistuu se vaikka Hopealinjan liikennöimillä risteilyillä, taikka nauttimalla kauniista kesäpäivästä Lempäälän uimarannoilla. Elämyksiä kerrassaan tarjoilee Särkänniemen Zones- sisähuvipuisto, Go fishing- kalastusmatkat taikka Kolmen Sports- elämyspalvelut. Aktiviteeteista pitää huolen Lempäälän erilaiset liikuntakeskukset, lasten liikennepuisto kuin myös Lempäälän näkötornit. Nyt kysymys kuuluukin, mitä asioita sinä haluaisit nähdä ja kokea sinun lomallasi?

Viivytkö Lempäälässä sitten yhden tai kaksi vuorokautta, löytyy alueelta paljon tekemistä ja koettavaa, oikeastaan täällä ei tekeminen lopu kesken, vaikka olisit matkassa kokonaisen viikon. Voit valita suosikkisi maatilamajoituksen, Vaihmalan Hovin, leirintäalueen kuin lukuisien eri lomamökkien väliltä. Näiden lisäksi Lempäälässä hemmotellaan lomailijaa, sillä voit vuokrata käyttöösi myös saunalauta, savusaunan tai sen perinteisen tilaussaunan. Puhumattakaan rentouttavasta paljusta taikka porealtaasta. Mökki, mummon mökki, maatilamajoitus taikka lomahuvila, valitse suosikkisi ja suuntaa lomallasi Lempäälään!

Lempeä Lempäälä

Lempäälä sijaitsee lyhyen ajomatkan päässä Tampereen keskustasta, joten voit nauttia vaivattomasti sekä helposti Lempäälän tarjoamasta kulttuuri sekä aktiviteettitarjonnasta. Halutessasi voit suunnata päiväretkelle vilkkaaseen tapahtumakaupunkiin Tampereelle. Tätä sinun ei kuitenkaan ole pakko tehdä, sillä Lempäälästä löytyy tarpeeksi kaikkea, lyhyelle kuin myös hieman pidemmällekin lomallesi. Ostoksille sinun kannattaa suunnata liikekeskus Ideapark Lempäälään, jossa sinua odottaa yli 150 liikettä. Monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi Ideaparkista löytyy monenlaista tekemistä koko perheelle. Vierailetko sitten Pikseli virtuaalipuistossa, Särkänniemen Zones sisähuvipuistossa, vai miltä kuulostaa Ti-Ti Nallen koti taikka PiiPoo lasten sekä nuorten kulttuurikeskus. Kalastuksen ystäville Ideaparkista löytyy vuonna 2012 avattu Kalastus >Suomi, jossa pääset kokeilemaan esimerkiksi täyspitkää perhonheittoallasta. Voit myös vierailla Taitokeskus Lempäälässä, jossa myydään käsi- sekä taideteollisuustuotteita, lisäksi alueen näyttelytilassa on käsityöläisten sekä taiteilijoiden vaihtuvia näyttelyitä. Dammenbergin suklaatehtaalla saat suut makiaksi, joko maistamalla ja ostamalla kotiisi suklaanappeja, sydämiä sekä erilaisia kausituotteita. Kyseessä on Sääksjärvellä sijaitseva perheyritys. Lempäälästä löytyy myös lukuisa määrä erilaisia suoramyyntitiloja, joista voit poimia parhaat leikko -ja koristekasvit, villalangat, jauhot, heinät sekä perunat, unohtamatta keväisin ostettavia kesäkukkia sekä erilaisia amppeleita. Nälän yllättäessä Lempäälästä löytyy lukuisia erilaisia lounasravintoloita, kahviloita, leipomoita, pizzerioita, grillejä sekä seurusteluravintoloita ja baareja. Joten onko helppo todeta, että Lempäälästä löytyy kaikkea, sekä vähän vielä ylimääräistäkin siihen mitä onnistunut lomamatkasi voi oikein sisältää.

Majoittuminen Lempäälässä

Onnistuneen loman kruunaa kuin kruunaakin majoitus, joka sopii parhaiten sinun sekä matkakumppaneidesi tarpeisiin. Jos olet matkassa yksin, voit pohtia mitä odotuksia sinulla on tulevan majoittumisen suhteen? Kaipaatko vilinää ja vilskettä, vai onko tämä enemmänkin reissu, jossa haluat rauhoittua luonnon keskellä? Pariskuntana matkalle? Varaa silloin majoitus, joka tarjoilee lomallenne parhaat mahdolliset puitteet, takka, sauna tai keskeinen sijainti, jolloin kaikki ravintolat ovat vain kävelymatkan päässä majoituspaikastanne. Nämä voi olla ratkaisevia tekijöitä siihen mikä majoituspaikka sinun tulee valita lomallesi. Perheen kanssa matkustaville on tärkeää huomioida, että majoituspaikka soveltuu myös lapsille. Jos matkassanne on jo lähes teini-ikäisiä lapsia, on ehkä hyvä varata majoitus siten että sen läheisyydestä löytyy mukavaa tekemistä- kaiken ikäisille! Tällöin loman onnistuminen on taas yhden askeleen lähempänä.

Majoittuminen Lempäälässä

Sillä missä ja minkälaisessa paikassa olet majoittumassa lomallasi, on olennainen vaikutus siihen, kuinka onnistunut lomasi Lempäälässä oikein tulee olemaan. Kaipaatko lomaltasi omaa rauhaa, sekä luonnon välitöntä läheisyyttä? Voisiko lomasi majoittuminen tapahtua viihtyisässä lomamökissä, jossa sinulla on mahdollisuus nauttia alueen rennosta tunnelmasta, ilman että naapuri on heti nurkan takana. Mikkolan lomamökit sijaitsevat kauniilla paikalla, Lempäälässä järven rannalla. Mökin ympäristössä aukeaa kauniit maalaismaisemat, ja nämä monipuolisesti varustellut mökit sopivat 4 – 12 hengen majoittumiseen. Voit valita tasokkaasti varustelluista lomamökeistä sen, joka sopii parhaiten toiveisiinne. Kalaisan Pyhäjärven rannalla sijaitsee Ulasen tilan laadukkaat hirsimökit. Näiden lisäksi alueella on mahdollista seurata pienen lammaskatraan elämää läheisyydessä sijaitsevalla laitumella. Tämä jos mikä on luonnonrauhaa ja läheisyyttä parhaimmillaan. Tämä on paikka, jossa jokaisella mökillä on oma suojaisia rantansa sekä soutuvene. Vai ehkä haluat viettää aikaa viihtyisässä sekä takuulla rentouttavassa kylpytynnyrissä. Laurilan lomamökeistä löytyy vuoden ympäri asutukseen soveltuvia lomamökkejä. Näihin mökkeihin mahtuu majoittumaan 2- 10 henkilöä. Oletko missään vaiheessa pohtinut sitä, miltä tuntuisi majoittua lomalla ihka aidossa maatilamajoituksessa? Nyt, sinun ei tarvitse enää miettiä, sillä Mantereen tilalla sinulla on mahdollisuus päästä majoittumaan järven rannalla sijaitsevalla vuokramökillä, jota voi vuokrata omaan käyttöön.

Lisäksi pääset ihailemaan maatilalla sen pelloilla asustavaa ylämaankarjaa.

Vai onko nyt vuorossa loma, jossa lomanvietto tapahtuu Vaihmalan hovissa. Tämä idyllin ihastuttava paikka sijaitsee Vanajaveden rannalla, kauniissa maalaismaisemissa. Tämä jos mikä on maalaisromanttista majoittumista parhaimmillaan. Lempäälän keskustassa sijaitsee Luontaiskylpylä, jossa pääset nauttimaan sen keskieurooppalaisiin esikuviin perustuviin Uoti- järjestelmän vesihoitoihin. Lisäksi täällä pääset nauttimaan kasviruokavaliosta, koska semivegetaristinen ruokavalio tukee vesihoitojen vaikutusta. Lisäksi Lempäälässä on karavaanareiden majoittumispaikka. Vaihmalan hovissa sekä esimerkiksi Kärppälän rusthollissa on tilaa niin matkailuautoille kuin vaunuillekin.

Loma kuin loma kruunaantuu rennolla illanvietolla, johon usein kuuluu perinteinen suomalainen sauna. Saunan lämmössä haihtuvat niin päivän aikana kertynyt väsymys, kuin aktiviteettien myötä väsyneet lihaksetkin. Nyt on kuitenkin mahdollisuus tuunata tämä saunominen seuraavalle tasolle, sillä yleissaunojen lisäksi Lempäälästä löytyy yksityisempiä tilaussaunoja kuin erikoisempia savusaunoja. Vai milloin viimeksi olet saunonut veden päällä? Jos tämä ei tule mieleesi, vuokraa lomallesi käyttöön ihka aito, ja takuulla erikoinen ja erilainen saunalautta. Sauno menemään pitkin Lempäälän kanavia molempia puolia sekä halutessasi voit myös ruokailla lautalla! Tilaussaunassa sinun on myös mahdollisuus tutustua Sadun Saunaan, jossa järjestetään tilauksesta mm. turvesaunaa, juhlasaunaa, taikka vaikkapa parisuhdesaunaa?

Lomalla Lempäälään

Mikäli mielenkiintosi heräsi, varaa oma majoituksesi nyt! Sillä kukapa ei haluasi nauttia Lempäälän monipuolisesta aktiviteetti tarjonnasta, täyttää vatsaansa paikallisissa ravintoloissa, joko a`la carte annoksilla tai tuhkiakin tuhdimmalla pizzalla? Eikö olisikin siis aika päästä lomalle, joka tuntuu lomalle? Ja mikä olisikaan parempi tapa heittäytyä loman pyörteisiin, kuin vuokrata majoituspaikka, jossa on kaikki tarpeellinen, jota lomaltasi voit kaivata. Lisäksi erilaiset hemmottelut, hieronnat, kasvo tai jalkahoidot, vievät sinut nopeasti lomatunnelmaan. Herää aamulla ja ihaile edessäsi avautuvaa järvimaisemaa, ja nauti samalla aamiaista mökin terassilla istuen, vai milloin viimeksi olet aloittanut päiväsi aamu-uinnilla?

Nyt onkin aika ryhtyä tuumasta toimeen, ja varata oma suosikkimökkisi sinun lomallesi. Sillä kuten muissakin asioissa, hyvät asiat menevät ensimmäisinä, niin on myös majoituspaikkojen kanssa. Ja kukapa meistä ei haaveilisi lomasta, jossa kaikilla on hyvä mieli, ja lomasta, jossa on sopivassa suhteessa aktiviteettia sekä rentoa oleilua?

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa