Parhaat vuokramökit ja majoitus Porista

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Pori

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Pori

Satakunnan maakunnassa sijaitseva Pori tarjoilee vierailijalleen aimo kattauksen kaunista luontoa, vieressä sijaitsevaa merenrantaa sekä monipuolisen kattauksen erilaisia tapahtumia. Pori on väkiluvultaan mitattuna Suomen 10. suurin kaupunki, ja se houkuttelee vuosittain luokseen iloisia lomalaisia, niin lähempää kuin hieman kauempaakin.
Kesällä Yyterin hiekkarannat tuovat etelän loman ainekset helposti kotimaahamme, sillä Yyterin hiekkarannat suorastaan kutsuvat auringonpalvojia luokseen. Eikä ihme, sillä kukapa ei haluaisi upottaa varpaitaan valkoiseen hiekkaan ja nauttia kauniista kesäpäivästä kauniilla paikalla? Talvella meren jäätyessä, tarjoutuu alueella vertaansa vailla olevat hiihtopuitteet. Laita sukset jalkaan ja suuntaa nauttimaan auringosta, tasaisesta jäänpinnasta sekä rikkoutumattomasta hiljaisuudesta. Tunnetko jo sen ihanan merituulen, joka pyyhkii mukanaan kaiken arjen tuoman stressin sekä kiireen?

Eikö totta- nyt olisi aika valita itsellesi sekä perheellesi loma, jossa pääsette nauttimaan Porin rennosta tunnelmasta, mihin vuoden aikaan tahansa. Sillä Pori ei nuku minään vuodenaikana, kaupunki on tunnettu muun muassa kirjurinluodossa järjestettävästä Jazz- festivaalistaan, tutustumisen arvoisesta Porin teatterista, Raatihuoneesta kuin myös Porin Puuvilla-keskuksesta. Urheilunystäville vauhtia sekä toisinaan jopa vaarallisia hetkiä Porissa tarjoillee jääkiekkoseura- Porin Ässät. Porista löytyy myös monipuoliset mahdollisuudet harrastamiseen, olit sitten golfin, veneilyn, surffauksen taikka retkeilyn sekä patikoinnin ystävä. Pori tarjoilee laajan kattauksen jokaiselle jotakin. Porin historiaan mahtuu kuitenkin muutakin kuin pelkkää urheilunjuhlaa sekä aurinkorantoja, Pori on palanut historiansa aikana jopa yhdeksän kertaa. Ainoastaan Oulu on palanut tätä useammin, kymmenen kertaa.

Porissa majoittuminen

Kun Porin laaja tapahtumatarjonta on selvillä, on sinun aika valita sinulle sekä mahdollisille matkakumppaneillesi tarpeisiinne sopiva majoitusvaihtoehto. Varaamalla lomallenne sopivan mökiin, pääsette nauttimaan ihanasta omasta rauhastanne. Varsinkin jos valitsette mökin, joka sijaitsee keskustan ulkopuolella. Riippuen siitä minkälaisella porukalla olette matkassa, tulee mökki valita sen mukaan. jos olette matkalla pariskuntana, teillä on ehkä haaveena päästä majoittumaan mökkiin joka sijaitsee meren välittömässä läheisyydessä. Siksi, voitkin rajata mökeistä kaikki kuivanmaan mökit ulkopuolelle. Sillä onhan suorastaan luksusta aamulla herättyäsi suunnata suoraan aamu-uinnille, ja nauttia aamukahvi omalla terassilla istuen sekä ihailla samalla kaunista auringon nousua. Hiphei, tämähän kuulostaa jo ihan lomalle!

Toisaalta jos olette matkalla Poriin koko perheen voimin, ja autostanne löytyy vielä pieniä lapsia. Teidän lomanviettonne on ehkä helpompaa silloin, jos valitsette mökin, joka vastaa parhaiten lapsiperheiden toiveisiin. Aidattu piha, mökki- joka sijaitsee yhdessä kerroksessa sekä mökki on varusteltu pyykinpesu sekä astianpesukoneella. Nämä tarjoavat hyvän pohjan onnistuneelle perhelomalle. Valitse siis mökki, joka vastaa parhaalla tavalla toiveitanne. Siinä missä aikaisemmin vuokrattavassa mökissä riitti se, että mökistä löytyi kaikille omat makuupaikat sekä ruoanlaittomahdollisuus. Tänä päivänä vaatimustaso vuokrattavaa mökkiä kohtaan on noussut merkittävästi. Voitkin valita mielesi majoitusvaihtoehdon perinteisestä mummon mökistä, hirsimökkiin sekä vaatimattomammin varustellusta mökistä aina huipputasoiseen huvilaan. Valitse haluatko lomaltasi mökistä löytyvän muun muassa kaikki tarpeelliset sekä ehkä hieman tarpeettomatkin kodinkoneet, pesukoneet, mikro, kuivauskaappi sekä mikroaaltouuni. Rentouttavaan illanviettoon on omiaan oma sauna, joka lämpenee joko sähköllä tai puilla. Ja mitä olisikaan illanvietto ilman välitöntä järven läheisyyttä taikka ylelliseen lomailuun kuuluvaa paljua tai jopa poreallasta.

Pori lapsiperheille

Porista löytyy tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille. Mutta erityisen hyvin alueella viihtyvät lapsiperheet, sillä kukapa lapsi ei haluaisi viettää kaunista kesäpäivää Yyterin hiekkarannoilla, jotka suorastaan kutsuvat luokseen tekemään hiekkakakkuja sekä hautaamaan varpaat rannan hienoon hiekkaan. Lisäksi alueelta löytyy myös lapsille suunnattu Kirjurinluodolla sijaitseva Pelle Hermannin leikkipuisto, unohtamatta vihaisia lintuja, suosittua Angry Birds- teemapuistoa. Kesällä alueella voi tutustua myös ihastuttaviin eläimiin Luontotalo Arkissa, kuten kaneihin, lampaisiin sekä aaseihin. Mikäli ilmat ovat jo hieman viileämmät, Porista löytyy kaksi uimahallia, jossa lapset sekä lapsenmielisetkin pääsevät nauttimaan lämpimistä vesistä sekä veden rentouttavasta vaikutuksesta. 1930- luvulla rakennettu Reposaaren linnakepuisto on alun perin rakennettu rannikkopuolustusjärjestelmäksi, mutta tänä päivänä paikka on kokemisen sekä näkemisen arvoinen paikka. Vanhat puutalot sekä upea takaranta lumoaa niin aikuiset kuin lapsetkin.

Porin Kirjurinluoto

Suunnatessasi Poruiin, sinun on lähestulkoon pakko vierailla samalla tapahtumapaikkojen ykköspaikassa, nimittäin Kirjurinluodolla. Kirjurinluodolla järjestettävät tapahtumat houkuttelevat luokseen vuosittain jopa puolisen miljoonaa kävijää. Eikä ihme, sillä alueen monipuolisen reitit sekä kauniit maisemat ovat kuin tehtyjä viihtyisiin konsertteihin sekä muihin tapahtumiin. Lisäksi Kirjurinluodosta löytyy ihastuttavia eläimiä kuten lampaita, vuohia sekä erilaisia lintuja. Näyttävin näistä linnuista on riikinkukko, jonka väriloisto hakee vertaistaan. Lisäksi Kirjurinluodosta löytyy Liikunta-Areena, josta löytyy maksullisia sisä- sekä ulkoliikuntaan soveltuvia palveluita. Valitse haluatko kuluttaa aikaasi minigolfradalla, vai tehden erilaisia temppuja, leikkien sekä liikkuen.

Shoppailijan Pori

Mikäli haluat suunnata tekemään hyviä ostoksia, tarjoilee Pori sinulle parastaan. Valitse haluatko suunnata kauppakeskus Puuvillaan, tekemään hyviä löytöjä. Vai miltä kuulostaa erilaiset idyllit Desing & Lifestyle myymälät. Porin kauppatorilla pääset maistelemaan parhaimmat paikalliset herkut, sekä nauttimaan Porin iloisesta kesäisestä tunnelmasta. Perinteikäs kauppatori sijaitsee Porin sydämessä, eli aivan keskustassa. Poimi siis talteen parhaimmat marjat, vihannekset, kalat, vaatteet sekä istu alas ja nauti kuppi tuoretta kahvia ja nauti vastapaistettua pullaa. On siis aika valita majoittuminen, joka sopii parhaiten sinun tarpeisiin. Varo vain, sillä muutkin ovat huomanneet, kuinka viihtyisä ja tunnelmallinen Pori houkuttelee luokseen yhä uudelleen ja uudelleen. Siksi sinun on hyvä olla nopea, sillä parhaat mökit viedään ensimmäisinä, ja mikäli sinulla on jokin tietty ajankohta, jolloin pääset lomalle, on sinun aika toimia nyt.

Panosta tai pihistä

Valitessasi mökkiä, sinun tulee valita mökki, joka sopii sinun budjettiisi. Mökin hintaan vaikuttavat luonnollisesti mökin sijainti,varustelutaso sekä ajankohta jolloin olet suuntaamassa mökille. Jos lomabudjettisi on tiukka, on hyvä pohtia mitkä näistä ovat asioita, joista pystyt tarvittaessa karsimaan. Muuttamalla loman ajankohtaa, ja suuntaamalla lomalle silloin kun muut ovat töissä, tarkoittaa usein myös edullisempaa vuokrahintaa. Mikäli ajankohtaa ei pysty muuttamaan, pohdi voitko valita mökin, joka sijaistee hieman syrjäisemmällä paikalla? Mikäli näin on, voit säästää mökin sijainnin rajaamisella jo muutaman päivän ruokabudjetin verran. Kolmas asia, joka vaikuttaa mökin vuokraushintaan on mökin varustelutaso. Jos olet valmis tinkimään mökin rakennusvuodesta sekä siitä, kuinka tasokkaasti mökki on varusteltu. Voit jälleen säästää merkittävän rahasumman. Toisaalta jos haluat varata mökin, josta ei puutu mitään, valitse mökki, joka on varusteltu korkeatasoisesti jolloin sinulle jää tehtäväksesi ainoastaan lomasta nauttiminen. Lomasta nauttiminen tosin onnistuu myös hieman vaatimattomammissa olosuhteissa, mutta tällöin sinun tulee olla valmis esimerkiksi tiskaamaan…

Mökkien lisäksi Porissa sekä Yyterissä on mahdollista majoittua viihtyisissä hostelleissa, hotelleissa taikka camping-alueella. Se mikä majoitusmuoto sopii sinulle parhaiten, on sinun päätettävissäsi. Lopulliseen valintaan vaikuttaa olennaisesti myös se, oletko matkassa yksin, pariskunta taikka perheen kanssa. Porista löytyy monipuoliset majoituspaikat myös erilaisilla yritysten virkistysviikonlopuille sekä muille ystävien kanssa suunnatuille lomamatkoille. Älä siis enää mieti, vaan valitse oma suosikkisi lukuisien eri mökkien joukosta ja lomasi Porissa on valmis vietettäväksi. Poriin on helppo saapua joko omalla autolla, linja-autolla, junalla taikka jopa veneellä. Lisäksi Poriin pääsee myös Helsingistä lentämällä! Loma- täältä tullaan!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa