Parhaat vuokramökit ja majoitus Porvoo

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Porvoo

Löydät muunmuassa nämä paikat majoittumiseen

Vuokramökit Porvoo

Uudenmaan maakunnassa sijaitseva Porvoo tarjoaa suussa sulavan Brunbergin suklaan lisäksi, verrattoman paikan lomanviettoon. Porvoon keskiaikaiseen tunnelmaan pääsee vaivattomasti uppoutumaan sen ihanan idyllissä vanhassa kaupungissa, jossa sen idyllit vanhat rakennukset, ranta-aitat sekä sokkeloiset kujat vievät sinut ainutlaatuiselle aikamatkalle. 1400- luvulta yhä tähän päivään asti, joen rannassa oleva jyrkkäkattoinen goottilainen tuomiokirkko hallitsee jokivarren maisemaa.

Tämä reilu 50 000 asukkaan Porvoo houkuttelee luokseen varsinkin kesäisin. Ja jos olet kerran kävellyt Porvoon mukulakivisiä katuja, poikennut sen idylleissä pikku putiikeissa sekä nauttinut sen kadun varrella sijaitsevilla terasseilla raikkaita virvokkeita. On enemmän kuin varmaa että haluat suunnata samaan paikkaan yhä uudelleen ja uudelleen. Vanhankaupungin lisäksi Porvoosta löytyy tekemistä ja nähtävää useammiksikin päiväksi. Porvoon saaristo tarjoilee yhden parhaimmista paikoista antaen sinulle tilaa ajatella, tuntea raikas merituuli kasvoillasi sekä mahdollisuuden iloiseen huvitteluun. Porvoossa meren voi tuntea jo heti Porvoonjoen suistossa, sen jatkuessa aina pitkälle ulkosaaristoon asti. Tämä on paikka, joka muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan. Haluatko ihailla merta, joka kimaltelee kilpaa auringon kanssa? Vai kaipaatko raikasta merituulta kasvoillasi. Talvella meren jäätymisen jälkeen tämä tarjoilee mitä parhaimmat puitteet hiihtämiseen sekä vaikka jäänpäällä kävelyyn.

Shoppailuun Porvoosta löytyy lukuisia persoonallisia pikku putiikkeja, joista voit tehdä erinomaisia löytäjä. Samalla kun suosit paikallista yrittäjyyttä sekä käsityötä.

Vuodesta 1871 Brunbergin laadukas suklaa- ja makeistehdas tarjoilee suun täydeltä makeaa. Tehtaanmyymälästä voit poimia omat suosikkisi kotiin vietäväksi. Onko valintasi sitten perinteinen suklaasuukko vai wienernougat, on varmaa, että saat sokerisen makunautinnon. Näiden lisäksi Porvoosta löytyy kotimaamme vanhin kotiseutumuseo. Vieraile Suomen kansallisrunoilija Johan Ludvig Runebergin (1804- 1877) sekä hänen vaimonsa (1807- 1879) kotonaan, joka esittelee autenttisen 1860- luvun porvariskodin tunnelmaa. Jos olette perheen kanssa lomailemassa, on teidän vierailtava Porvoon nukke- ja lelumuseossa. Kyseessä on maamme parhaimpiin kuuluva lelumuseo, jonka valikoimassa on yli tuhat nukkea sekä lukematon määrä muita leluja. Vanhimmat lelut tässä lelumuseossa ovat jopa 1800 – luvulta. Vai onko sinua aina kiehtonut se, millä tavoin ennen vanhaan onkaan eletty. Postimäen ulkoilmamuseo on yksi Suomen parhaiten säilyneistä mäkitupa-alueista. Mikäli kaipaat patikointimahdollisuuksia, muun muassa Ekuddenin luontopolku vie sinut 1,5 km mittaiselle luontopolulla luonnonsuojelualueelle. Tämä patikointipolku kulkee suojellussa seka- ja lehtometsässä, ja polku poikkeaa paikoitellen merenrannan kalliolle sekä vihreille niityille. Vai ehkäpä nyt on se hetki jolloin piipahdat Haikon kartanoon, joko nauttimaan alueen monipuolisista palveluista, tai kokeilemalla extreme-elämys kartanon huippukylmässä. Tämän kylmyyden myötä pääset karistamaan mahdollisia stressioireitasi, kuten myös saat helpotusta erilaisiin nivel sekä lihaskipuihin.

Kauniita unia Porvoossa

Hyvät yöunet sekä onnistuneen lomanvieton tarjoaa majoituspaikka, joka soveltuu parhaalla mahdollisella tavalla toiveisiinne. Riippuen siitä minkälaisella kokoonpanolla olettekaan liikkeellä, voit majoittua Porvoon tunnelmallisilla tiloilla, huoneistoissa, hotellissa, hostellissa, B & B majoituksessa kuin myös päästä nauttimaan omasta rauhasta luonnon äärellä omassa viihtyisässä mökissä. Porvoon sijaitessa meren äärellä, voit myös vuokrata lomallesi mökin, joka sijaitsee- missäpä muuallakaan kuin ihan omalla saarella! Tämä onkin kokemus, joka sinun on ehdottomasti koettava, ja eikä hätää, tarvittaessa saaressa sijaitsevaan mökkiin on mahdollista saada venekuljetus! Vai oletko koskaan miettinyt miltä tuntuu yöpyä aasitilalla? Kyllä, luit aivan oikein! Majoitus Tukkilan tilalla, jossa tilan ihanat aasit sulattavat niin sinun kuin muidenkin matkalaisten sydämet. Kokemuksen kruunaa yli 100 vuotiaan savusaunan pehmeä lämpö. Toisaalta voit myös vuokrata lomallesi tasokkaasti varustellun mökin, jossa sinulla on lomallasi kaikki tarpeellinen sekä tarpeeton käytettävissäsi. Miltä kuulostaa Porvoon Huvilat? No nämä huvilat sijaitsevat aivan merenrannalla, ja luvassa on tasokasta merenrantamajoittumista. Näissä huviloissa voit viettää niin perhelomaa, yritysten kokouksia kuin vain ja ainoastaan ansaittua kesälomaasi.

Lasten kanssa Porvooseen?

Mikäli olet lapsena käynyt kävelemässä Porvoon vanhoilla kaduilla, on todennäköistä, että tämä käynti on jäänyt mieleesi. Eikä ihme, sillä Porvoon vanha kaupunki tarjoaa idyllejä pikkuputiikkeja, joista löytyy esimerkiksi jokaisen tytön ja pojan unelmakauppa. Kauppa, joka on täynnä leluja, nukkeja, pikkuautoja, askartelua, ritareita, nukketalon kalusteita jne. Lähestulkoon kaikkea mitä pienet lapset voivatkaan toivoa… Loma Porvoossa voi alkaa myös leppoisasti rallattelemalla Satumaista Porvoo kappaletta. Tämän jälkeen on hyvä suunnata, vaikka lapsiperheiden suosikkipaikkaan Porvoossa, Ilolan kylään. Tämä Kungsbackan kotieläinpiha tarjoilee idyllin maaseutumaiseman lisäksi Noarkin pienoismallimaailman sekä suloisen Postimäen ulkoilmamuseon. Lasten kanssa päivä kuluu leikiten myös Linnamäellä leikkien, tai suuntaamalla täyden eväskorin kanssa piknikille joenrantaan. Talvella tai sadepäivän sattuessa kohdalle, Porvoosta löytyy myös BoingBoin- liikunnallinen sisäleikkipaikka.

Porvoo ja sen lähiympäristö

Mikäli haluat suunnata Porvoossa päiväretkelle, voit ottaa kohteeksesi Porvoon naapurikunnissa sijaitsevan Askolan, Loviisan, Sipoon, Pornaisen tai vaikka Myrskylän. Toisaalta kesällä mikään voita päivää, jonka voit viettää Porvoon kauniissa saaristossa. Juhannuksena alueella järjestetään juhannuskokkoristeilyjä, sekä kuumimpina kesäkuukausina voit valita vain minkä laivan kyytiin haluat hypätä nauttimaan rennosta Porvoon tunnelmasta.

Haluatko vierailla Söderskärin Majakalla, joka on sijaistee Porvoon ulkosaaristossa?

Tämä majakka on rakennettu vuonna 1862, sekä myöhemmin, automatisoinnin jälkeen, majakka on sammutettu lopullisesti vuonna 1989. Tämä 150 vuotta vanha majakka suorastaan huokuu entisaikojen tunnelmaa. Jos sinulla on käytössäsi oma vene, sinun kannattaa suunnata retkelle jollekin Porvoon saarista. Pakkaa matkaan eväskori ja voit viettää ikimuistoisen sekä rennon päivän jollakin Porvoon luonnonkauniista saarista. Noin 15 km päässä Porvoon keskustasta löytyy sisämaassa sijaitseva Virvikin luontopolku. Tämä 2,5 km mittainen luontopolku kulkee hyvinkin vaihtelevassa maastossa, ja kosteimpien paikkojen yli on asetettu pitkospuut joiden avulla kulkeminen on hivenen helpompaa. Vai milloin viimeksi olet kokeillut huippusuosittua geokätköilyä? Tämä jos mikä saa sinut mitä ihmeellisimpiin paikkoihin, etsimään rasteja internetissä ilmoitettujen koordinaattien avulla tai halutessasi voit paikantaa kätköt myös gps- paikantimen avulla.

Porvoon vierailu ei ole mitään ilman Haikon kartanossa vierailua

Olet sitten matkalla kesällä, syksyllä, talvella tai vaikkapa keväänkorvilla. Tarjoilee ihastuttava Haikon kartano sinulle ainutlaatuisia elämyksiä. Haikon kartano on paitsi valittu jo huimat kymmenen kertaa parhaaksi kokoushotelliksi, tarjoaa paikka erinomaiset puitteet myös erilaisiin tapahtumiin. Jos kyseessä ei ole sukujuhlat tai muut merkittävät merkkipäivä, voit myös suunnata Haikon kartanon Spa- osastolla hemmottelemaan niin itseäsi kuin muita mahdollisia matkakumppaneitasi. Kylpylässä arjen murheet ja huolet huuhtoutuvat pois, sillä tämä on paikka, jossa on helppoa saavuttaa rento lomamieli. Kylpylästä löytyy niin porealtaita, kylmäkaivoa, kuuma-allasta kuin saunapolulla pääset kokeilemaan erilaisia saunoja sekä vaikka myös infrapunasaunaa. Täällä on helppo ladata itseen uutta energiaa, ja suunnata sen jälkeen nauttimaan ihanasta rentouden tunteesta joko omalle vuokramökille tai jäädä yöpymään Haikon kartanoon. Haikon kartanossa voit myös viettää ikimuistoisia joulujuhlia tai juhlia kuplivan äärellä vuoden vaihtumista. Myös isäinpäivän juhlistaminen kartanomaisemissa on mahdollista!

Varaa oma lomasi jo nyt!

Kuten muissakin asioissa, parhaat asiat viedään ensimmäisinä! Siksi valitse oma suosikkimajoituksesi ja suuntaa nauttimaan Porvoon kauniista maisemista, suussa sulavista herkuista kuin myös sen idyllin ihanasta vanhasta kaupungista. Kun oma suosikkimajoituspaikkasi on valittu, jää sinulle se paras osuus, loman aloituksen odottaminen- sillä sitähän jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa