Parhaat vuokramökit Leviltä

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Levi

Vuokramökit Levi

Levillä sijaitsee kotimaamme suurin talviurheilukeskus. Sirkan kylässä sijaitseva Levitunturi kohoaa jopa 530,3 metrin korkeuteen merenpinnasta. Levin 43 eri rinteestä löydät varmasti oman suosikkisi. Monipuolisten laskettelumahdollisuuksien lisäksi Leviltä löytyy paljon muuta tekemistä. Levin kaunis luonto kutsuu hiihtämään sen hoidettuja hiihtolatuja pitkin, tai voit tutustua koskemattomaan luontoon esimerkiksi lumikenkien avulla. Mitä mieltä olet, haluatko vaikka suunnata lumikengillä tutustumaan joulupukin mökkiin, joka on yksi Levin valokuvatuimmista sekä suosituimmista paikoista. Mikäli retki alkaa tuntumaan liian rankalle, voit istahtaa Levin Gondoliasemalla jopa 20 metrin korkeudessa kulkevan Gondolin kyytiin tai taittaa matkaa Levillä liikkuvan skibussin avulla.

Aktiivisen päivän päätteeksi on ihana suunnata saunan lämpöön rentoutumaan. Riippuen valitsemastasi mökistä, voi olla, että pääset suoraan saunan lämmöstä vilvoittelemaan paljuun taikka porealtaaseen. Levillä on myös mahdollista suunnata rentoutumaan kylpylän lämpöisiin altaisiin, vai miltä kuulostaa kehon ja mielen rentouttaminen Levin Hot Jooga Studiossa. Vai miten olisi hemmottelu kuumakivi tai yrttiöljyhieronnassa? Täydellisen rentoutumisen päätteeksi on hyvä suunnata täyttämään vatsaa Levin viihtyisiin ravintoloihin. Valitse suosikkisi laajasta ravintolatarjonnasta, haluatko sitten nauttia ruokailusta pitkän pöydän ääressä vai haluatko lasketella suoraan viihtyisiin rinneravintoihin, joita löytyy mistä päin Levi-tunturia tahansa. Lisäksi hiihtoretkellä voit pysähtyä lukuisiin tunnelmallisiin latukahviloihin. Aktiivisen päivän päätteeksi voit myös suunnata illalla vauhdikkaisiin After Ski- juhliin, joissa voit laittaa jalalla koreaksi- monot jalassa! Aivan Levin eturinteen juurella sijaitsee legendaarinen Hullu Poro Areena, jossa esiintyy vuosi toisensa jälkeen kotimaamme ykkösartisteja.

Majoittuminen Levillä

Suunnatessasi lomanviettoon Leville, on sinun hyvä pohtia mitä sinun onnistuneeseen lomaasi oikein sisältyy? Haluatko nauttia lomasta syrjäisessä paikassa, jossa voit ihailla yötaivaalla loimuavia revontulia sekä tähtitaivasta. Vai oletko sitä mieltä, että onnistunut lomanvietto on tehty monipuolisista palveluista, sekä siitä että kaikki alueen aktiviteetit ovat vain kivenheiton päässä majoituspaikastasi? Voit vaivatta valita suosikkisi Levin laajasta majoitustarjonnasta, sillä alueella on jo 24 000 vuodepaikkaa. Usein kun olet löytänyt mieleisesi majoituspaikan, on samaan paikkaan helppo palata aina vuodesta toiseen. Siksi sinun kannattaakin olla hyvissä ajoin liikkeellä, ja valita oma suosikkisi. Haluatko sitten majoittua viihtyisässä tunturikylässä, alppihuoneistossa vai oletko sen kannalla, että lomanvietto Levillä ei ole mahdollista ilman iki-ihanaa hirsimökkiä. Voi olla, että tällä kertaa koet omaksi jutuksesi enemmänkin mukavan ja kodikkaan pari- tai rivitalohuoneiston. Oikean majoituspaikan valintaan vaikuttaa olennaisesti myös se oletko lomailemassa puolisosi kanssa, ystäväporukalla vai onko kyseessä koko perheen yhteinen lomamatka kauniisiin Levin maisemiin.

Miettiessäsi lomasi ajankohtaa, on hyvä pohtia, haluatko säästää mökin majoituskustannuksissa, suuntaamalla lomalle korkeimman sesongin ulkopuolella? Nämä ajankohdat asettuvat Levillä vuodenvaihteeseen sekä esimerkiksi koulujen lomien ajankohtaan. Levillä joudut maksamaan mökistä hieman enemmän, myös lumiaikaan sekä ruskan aikana, jolloin luonto pukeutuu kauneimpaan väriloistoonsa. Alennetulla hintakaudella pääset mökin hinnan suhteen halvemmalla ja näin mökin vuokrahinta ei veloita liian suurta lovea matkabudjettiisi. Majoituksen hintaan vaikuttaa olennaisesti myös valitsemasi mökin varustelutaso. Haluatko että sinulla on lomalla käytettävissäsi kaikki tarpeellinen mitä onnistunut lomanvietto vaatii. Valitse haluatko, että mökin varaushintaan sisältyy mökin loppusiivous, petivaatteet tai esimerkiksi pyyhkeet. Mökin hintaan vaikuttaa myös mökin sijainti. Haluatko yöpyä omassa rauhassa luonnon keskellä, vai tunnetko vetoa Levin keskustan sykkeeseen?

Levin kesäiset elämykset

Riippumatta siitä mihin vuodenaikaan olet suuntaamassa Leville, tarjoilee tämä ainutlaatuinen talvikeskus tekemistä ja koettavaa vuoden ympäri. Pääset nauttimaan Levin monipuolisista elämyksistä niin kesällä, syksyllä kuin maan peittyessä lumipeitteen alle. Kesällä Leviltä löytyy huikeita kokemuksia. Valitse haluatko suunnata nauttimaan keskiyön auringon vaellusretkestä, jolloin kirjaimellisesti vaellat yöllä- auringonpaisteessa! Koska kyseessä on vähintäänkin ainutlaatuinen hetki, on sen kunniaksi hyvä kohottaa auringolle malja, keskiyön lähestyessä. Vai milloin viimeksi olet kokeillut sup-lautailua keskiyönauringon alla? Tämä jos mikä vie sinut pois kaikesta hälinästä sekä muista ihmisistä! Lisäksi voit suunnata keskiyönauringon alla melontaretkelle, patikointiretkelle Hanhipirtille tai vaikka kuvausretkelle erämaahan, jossa pääset ikuistamaan kuvaan keskiyön auringon ainutlaatuiset hetket.

Vauhdikkaampaan menoon Leviltä löytyy koskenlaskuseikkailu, jossa annat, kosken pauhaa vieressäsi ja pääset kokemaan miltä tuntuu kunnon koskenlasku Harrinivalla, Lapin maisemissa. Muista vaihtovaatteet, sillä tämä on reissu, josta et selviä kuivana takaisin!

Talvella, Levin luonnon peittyessä paksun tykkylumen alle, on itsessään jo hieno kokemus suunnata ihailemaan lumivaippaan peittynyttä luontoa, ja kuuntelemaan ympärillä avautuvaa jäätynyttä hiljaisuutta. Voit suunnata koskemattomaan lumihankeen joko pohraamalla tai asettamalla jalkaan lumikengät taikka sukset. Äänekkäämpää sekä vauhdikkaampaa menoa on luvassa moottorikelkan kyydissä, jolloin pääset vaivattomammin keskelle erämaata ihailemaan tunturimaisemia. Rallin ystävillä, Levillä on mahdollisuus kokeilla talven sekä jään muodostamaa omaa rallia, tosin hieman toisenlaisessa muodossa. Lisäksi Levin maastoon pääsee tutustumaan vapaana kuin taivaanlintu, suuntaa silloin helikopterin kyytiin taikka hurjapäisimmät pääsevät kokemaan myös miltä tuntuu olla vetovarjon kyydissä. Tämä ei kuitenkaan sovi heikkohermoisille!

Joulu Levillä?

Oletko aina haaveillut joulun viettämisestä Levin kauniissa maisemissa? Unohda siis musta joulu, ja suuntaa paikkaan, jossa on lähestulkoon 100% lumitakuu. Levillä pääset nauttimaan tästä vuoden kohokohdasta joko villisti juhlien ja jalalla koreasti laittaen, tai vaihtoehtoisesti voit suunnata joulunviettoon, joka on täynnä rauhaa sekä rauhoittumista.

Tai kuka tietää, ehkä juuri sinun joulusi on sopiva yhdistelmä näitä molempia. Unohda jouluruoan laittaminen, sillä Levillä voit tilata valmiin jouluaterian, joka toimitetaan suoraan mökillesi. Näin voitte keskittyä kaikkien läheisten kanssa ihanaan yhdessä oloon, ja nauttia jouluateriasta ehkäpä juuri sen pitkän tuvan pöydän ääressä.

Lisäksi Levillä järjestetään Levin joulutori, jossa puiset myyntikojut sekä jouluinen valaistus tuovat entisestään Leville joulun tunnelmaa. Joulutorilta löydät niin joulupöytään kuin vaikka tuliaisiksi kotimaisia, paikallisia kuin myös aitoja lappilaisia tuotteita. Lisäksi Levin lastenmaassa vierailee jouluaattona, kukas muukaan kuin ihka aito Joulupukki!

Mikäli kaipaat tekemistä joulun välipäiville, mikä olisikaan parempi vaihtoehto, kuin suunnata Rovaniemelle, jolloin pääsette tutustumaan ihka aitoon joulupukin pajakylään. Tämä jos mikä kruunaa jokaisen lapsiperheen joulunvieton. Vai haluatko varmistaa, että joulupukki vierailee varmasti mökissänne, silloin voit varata oman joulupukin, joka ehtii piipahtamaan myös teidän mökissänne. Näiden lisäksi Leviltä löytyy lukuisia määrä erilaista tekemistä, valitse haluatko suunnata vierailulle Lapland Hotels Snow Village- lumikylään? Jossa matkan aikana pääsette tutustumaan aitoon lumihotelliin, ravintolaan sekä jääveistoksiin. Vai haluatko uppoutua Lapin rauhaan parhaimmillaan Halipuu- metsän rentoutukseen? Näiden lisäksi talvinen päivä Levillä sujuu kuin huomaamatta sen laskettelurinteissä, joiden joukosta löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon. Haastavaa vai helppoa, sen päätä sinä! Mikäli lumi kutsuu laskettelupäivän jälkeenkin, voit suunnata Levillä myös leijahiihtoon, potkukelkkailuun sekä talvikävelyyn tai hiihtoretken lomassa voit pistäytyä tunnelmallisissa latukahviloissa.

Unohda siis mustat talvet ja suuntaa sinne missä on lähes 100% lumitakuulla se Oikea Talvi!

Pikkuinen poskipäitä nipistelevä pakkanen, yötaivaalla loimuavat revontulet sekä kaamoksen siniset hetket ovat asioita, jotka jokaisen olisi hyvä kokea edes kerran elämänsä aikana. Näiden lisäksi Levi tarjoilee laajan kattauksen monipuolista tekemistä ja kokemista myös talvikauden ulkopuolella. Levin ruska on ajanjakso, jolloin luonto pukeutuu omaan väriloistoonsa, ennen talviunille laskeutumistaan. Varaa siis oma lomasi jo nyt, ja suuntaa autosi nokka kohti Leviä!

Voit myös varata mökin seuraavista kohteissa