Parhaat vuokramökit ja majoitus Satakunta

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Satakunta

Satakunta

Satakunnan 17 eri ihastuttavaa kuntaa tarjoilee sinulle mitä parhaimmat puitteet onnistuneeseen lomanviettoon. Voit valita niiden joukosta oman suosikkisi, tai antaa niiden yksi kerrallaan vallata sinut sekä sydämesi. Alueelta löytyy lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, niin kesällä, syksyllä kuin talvellakin. Satakunnasta löytyy tekemistä niin aktiivilomailijalle, perheelle kuin sinulle, joka haluat nauttia kaikkien arjen kiireiden jälkeen vain rentouden tunteen maksimoinnista.

Merimaisemaa, aavoja peltoja tai rentouttavia metsäkävelyitä. Valitse oma suosikkisi Säkylän Kristallirannan, Merikarvian Purolomien, Eurajoen Vuojoen Kartanon kuin Porin Sahakosken pirtin joukosta. Yhtä hyvin kuin Satakunnasta löytyy kauniita maisemia, löytyy alueelta lukematon määrä idyllejä paikallisia putiikkeja, joista voit tehdä paitsi paikallisia tuotteita kannattavia, myös ainutlaatuisia löytöjä, niin itselle kuin kotiin viemisiksi. Kannattaa myös tutustua upeaan Rauman vanhaan kaupunkiin. Valitse Pitsi-Pirtin, Tepen Puodin tai vaikkapa Huittisten Pahkaparatiisin väliltä oma suosikkisi. Tai toisaalta, mikään ei estä sinua vierailemasta näissä jokaisessa, sillä Satakunnassa on helppo viettää viikonloppulomaa. Mutta yhtä hyvin satakunnassa kuluu viikon tai vaikkapa kahdenkin loma. Ouran saaristo Merikarvialla on jokaisen loman ykköskohde, sillä alueen upeat saaristomaisemat suorastaan kutsuvat luokseen, vaikka pidemmäksikin aikaa. Voit valita lomallesi oman suosikkimökkisi, joka sijaitsee ei sen enempää- eikä vähempää- kuin suoraan merenrannalla! Mikä voisikaan olla sen parempi tapa viettää kaunista kesäiltaa, kuin istua oman mökin terassilla ja ihailla hiljalleen horisonttiin painuvaa aurinkoa. Toisaalta raikas merivesi herättää sinut virkeään uuteen lomapäivään. Kesällä Krookka, on useiden erilaisten kesätapahtumien ykköspaikka, jossa voit nauttia alueen iloisesta tunnelmasta. Aktiiviharrastajan ykköspaikka Satakunnassa on Jämijärvi, josta löytyy luonnossa liikkujan ykköshitti- Jämi! Kyseessä on paikka, jossa voit vaeltaa, patikoida, pyöräillä tai vaikka hypätä talvella koiravaljakon kyytiin. Luvassa on avaria metsämaisemia sekä erinomaisia puitteita luonnossa liikkumiseen, rentoutumiseen sekä voit hengittää keuhkot täyteen alueen puhtaan raikasta ilmaa. Ruukkikierros Ulvilassa sekä eräretki alueen kauniiseen luontoon, ja milloin viimeksi olet tehnyt aikamatkan keskiajalle? Jos tästä on jo vierähtänyt tovi jos toinenkin, nyt on siis sen hetki. Loma Ulvilan kauniissa maisemissa voi siis alkaa!

Kesäinen Satakunta

Kesällä Satakunta kokoaa yhteen iloisia lomalaisia, eikä ihme sillä alueelta löytyy lukuisia kesän ykköskohteita. Porin Yyterin hiekkarannat ovat auringonpalvojien ykköspaikka, ja ei hätää, vaikka viihtyisit varjoisimmissa paikoissa, löytyy alueelta lukuisia erilaisia kesän ykkössuosikki vaihtoehtoja. Pori Jazz on jokavuotinen musiikkitapahtuma, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1966 asti. Kyseessä on tapahtuma, jossa Kirjurinluoto täyttyy hyvästä musiikista sekä alueen monipuolisista elämyksistä. Kalastuksen ystävälle Säkylän kunta on tunnettu sen kalaisasta Pyhäjärvestä, joten jos onnistunut kesälomasi on rakennettu omassa rauhassa nautitusta kalastuskokemuksesta- Säkylä on sinun kesän ykköskohde! Eura on esihistorialtaan kotimaamme yksi merkittävimmistä kunnista, ja tässä kunnassa onkin huimat 40 järveä. Ja alueella sijaitseva Kauttuan Kylän Ruukinpuisto on kuin onkin yksi kesän täydellisimmistä vierailunkohteista. Mökkiläisten yksi suosikkikohde on Eurajoella sijaitseva Luvia! Tämä onkin paikka, joka suorastaan kutsuu luokseen- nauttimaan jokaisen mökkiläisen paratiisista. Vai onko tämä se kesä, kun suunnistat ihailemaan Hiirijärvellä sijaitsevia Hiidenkiukaita, jotka ovat pronssikaudelta peräisin olevia hautaraunioita.
Joten jos mietit mihin suuntaat tänä kesänä lomailemaan, on pohdinta tullut päätökseen. Satakunta tarjoilee sinulle, olit sitten matkassa yksin, perheen tai vaikkapa ystävien kesken- mitä parhaimmat puitteet onnistuneeseen kesäloman viettoon.

Satakunta lumivaipassaan

Käsinkosketeltava hiljaisuus sekä pakkasessa höyryävä hengitys, sekä luonto- joka suorastaan kutsuu luokseen. Voit suunnata Satakuntaan lomalle, silloin kun haluat. Talven ollessa kylmimmillään, ja luonnon nukkuessa talviuntaan. Löytyy Satakunnasta lukuisia vierailemisen arvoisia kohteita. Mikään tuskin voittaa kävelyä valkoisessa, lumivaippaan peittyneessä metsässä, tai hiihtoretkestä tasaisella meren- tai järvenjäällä. Aktiivisen, ja ulkona vietetyn päivän päätteeksi on suorastaan loman luksusta päästä nauttimaan oman mökin pehmeästä lämmöstä. Ja haluatko kruunata talvisen elämyksen vuokraamalla lomallenne mökin, josta löytyy niin oma sauna, takka kuin vaikka paljukin. Mikään ei ehkä ole rentouttavampaa kuin suunnata aktiivisen päivän päätteeksi saunan lämpöön rentouttamaan päivän aikana väsyneitä lihaksia, sekä käymään läpi päivänaikana koettuja elämyksiä. Jos matkassanne on villapipo, laita se päähän ja suuntaa istumaan paljun lämpöiseen veteen, samalla kun ihailet ympärilläsi hiljalleen tummuvaa iltaa. Tämä on irtiotto- joka väistämättä piristää keskellä kylmintä talvea. Toisaalta kevätauringon ensimmäisten säteiden pilkahtaessa, voit laittaa hiihtohousut jalkaan, aurinkolasit nenälle ja suunnata nauttimaan luonnon omasta valohoidosta. Loman kuin loman kruunaa majoituspaikka, joka on kuin tehty sinulle sekä muille matkalaisillesi.

Hyvää yötä Satakunnassa

Jotta lomasta voi saada kaiken ilon irti, sinun kannattaa hetken aikaa pohtia mitä vaatimuksia sinulla on majoituspaikkasi suhteen. Tunnelmallista ja tuttua hotellimajoitusta? Tällöin sinua odottaa hotellin valmis aamiainen, kera croissantin sekä tuoreen kahvin. Toisaalta Satakunnasta löytyy myös hieman erikoisempia majoitusvaihtoehtoja, joista voit poimia oman suosikkisi. Eurajoella sijaitseva Vuojoen Kartano tarjoilee matkailijalleen historian havinaa sekä rauhaa sen ainutlaatuisissa puitteissa. Ahlaisen Pohjanhovissa voit viettää juhlia sekä muita kokous tai kurssipäiviä. Satakunnassa on myös vaihtoehtona löytää perinteistä hostellimajoitusta, josta löytyy kaikki tarpeellinen mitä yöpymiseltä voit odottaa. Majatalomatkailussa pääset aistimaan ja nauttimaan ihka-aidosta maatilaympäristöstä. Kauniit maisemat sekä viihtyisät huoneet kruunaantuu ystävällisellä palvelulla, joten kuuletko jo, kuinka loma Satakunnassa kutsuu sinua? Omaa rauhaa sekä tilaa ympärille? Oli sitten kesä tai talvi, oma vuokramökki tarjoilee mitä parhaimmat puitteet lomanviettoosi. Voi olla, että haluat suunnata oman mökin rauhaan, joko yksin tai yhdessä muiden matkaseuralastesi kanssa. Perheloma, ystävien kesken vietetty loma tai työpaikka virkistysviikonloppu? Oli kyseessä sitten mikä tahansa, löydät Satakunnasta oman suosikkisi!

Valitse mitä vaatimuksia sinulla on majoituspaikan suhteen ja etsi mökki, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla näihin toiveisiin. Talvella hiihdonystävälle parasta just nyt, on se, että pääset laittamaan sukset jalkaa ja siirtymään suoraan mökin ulko-ovelta vieressä kulkeville hiihtoladuille. Pakkaa matkaan vielä retkireppu täynnä hyvää lomafiilistä sekä maukkaita eväitä- näin loma kuin loma tekee sille vaadittuja tehtäviä. Satakunta onkin yksi parhaimmista kohteista suunnata nauttimaan alueen kauniista luonnosta, merimaisemista sekä antaa alueella olevan hiljaisuuden sekä rauhan vallata niin keho kuin mielikin! Näin lomalta arkeen palaaminen tuntuu huomattavasti helpommalle!

Kuten muissakin asioissa, niin parhaat asiat viedään ensin. Siksi, jos kaipaat lomalle- mutta sinulla on käytössä varsin rajallinen lomabudjetti. Valitse loman ajankohta, kuumimpien lomakausien ulkopuolella. Tällöin voit saada oman suosikkimökkisi huokeampaan hintaan. Jos ajankohtaa ei pysty muuttamaan, voit valita mökin, jonka varustelutaso on hieman suppeampi sekä mökin sijainnilla on myös merkittävä vaikutus mökin lopulliseen hintaan.

Satakunnassa sinun on helppo viettää loma, jossa voit tempautua talven kauniiseen lumoon. Tehdä aikamatkan keskiajalle, sekä viehättyä vanhasta Satakuntaan suuntautuvan teemareitin avulla. Koe kesän kauneus ja anna alueen kauniiden maisemien hurmata sinut! Merimaisemaa tai vaikka hiljaista tuulen huminaa metsässä? Valitse mistä sinun onnistunut lomasi onkaan tehty, ja aloita oma lomanviettämisesi. Satakunnassa on helppoa hellittää hetkeksi, ja antaa ihanan lomatunnelman valloittaa! Varaa samalla jo pidempi loma, sillä Satakunnasta löytyy tekemistä ja koettavaa vaikka pidemmäksikin aikaa! Vara siis oma lomasi jo nyt!