Parhaat vuokramökit ja majoitus Uusimaa

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Uusimaa

Uusimaa

Kotimaamme monimuotoinen Uusimaa tarjoilee vierailijalleen, niin urbaania- jopa asukastiheydeltään eurooppalaista tahoa olevaa kaupunkilaismaisemaa. Vastaavasti Uudeltamaalta löytyy kaiken hektisyyden sekä kiireiden lisäksi myös rauhallista saaristomaisemaa, sekä maaseudun rauhaa sekä rauhallisuutta. Alueen suurin kunta on kotimaamme pääkaupunki- Helsinki. Alueelta löytyy reilu 650 000 asukasta, ja alueen pienemmistä kunnista löytyy myös ihastuttavia vain 2000 asukkaan kuntia. Uusimaa houkuttelee luokseen nuoria, ja alue onin muuttoliikkeen ansiosta yksi Euroopan nopeimmin kasvavista kaupunkiseuduista. Uusimaa on maamme 11. suurin maakunta ja Uudeltamaalta löytyy 26 ihastuttavaa kuntaa, joista voit löytää oman suosikkisi. Valitse Vihdin, Tuusulan, Nurmijärven, Järvenpään, Myrskylän, Espoon tai esimerkiksi Inkoon väliltä oma suosikkisi. Koko Uudenmaan alueella asuu 30% koko kotimaamme väestöstä, eli 1,7 miljoonaa asukasta. Voit siis halutessasi viettää ikimuistoista lomaa ihmisvilinässä, ja nauttia pääkaupunkimme monipuolisesta tarjonnasta. Helsingistä löytyy jokaiselle jotakin, erinomaisia shoppailumahdollisuuksia, teatteria, näyttelyitä, viihdettä, huvipuistoja ja jne. Jos kaipaat rauhaa sekä omaa tilaa, löytyy alueelta lukuisia ihastuttavia luontokohteita, joihin voit suunnata joko yksin tai yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Puhumattakaan alueen monipuolista majoitusmahdollisuuksista. Uudellamaalla on vuosittain 6,5 miljoonaa yöpymistä, joten sinulla on varmasti lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja, joista voit löytää oman suosikkisi. Ylellistä ja takuulla tunnettua hotellimajoittumista, viihtyisää ja kodikasta hostellimajoitusta vai onko valintasi sittenkin tunnelmallinen B& B majoittuminen? Voit myös halutessasi valita majoittumiseen omassa rauhassa sijaitsevan mökin, jolloin voit nauttia omasta rauhasta sekä ehkä myös mökissä sijaitsevasta saunasta.

Helsingin syke

Monipuolisten ostosmahdollisuuksien lisäksi voit nauttia Helsingin kauniista maisemista, suuntaa sen kesäiseen saaristoon. Ja älä unohda, että tämä saaristo on avoinna myös talvellakin, jolloin voit ihailla Mustikkamaan kaunista luontoa, kiivetä Lammassaaren näköalatorniin, kävellä Suomenlinnan ympäri, joka on muuten Unescon maailmanperintökohde. Vaikka meri on jäässä, kulkee Suomenlinnan kauniisiin maisemiin lautta ympäri vuoden. Yksi maailman vanhimmista eläintarhoista sijaitsee Helsingissä- Korkeasaaressa voit tutustua niin poroihin, panttereihin, apinoihin kuin vaikka papukaijaankin. Aktiivisella lomailijalle Helsingistä löytyy lukematon määrä tekemistä ja koettavaa, valitse haastatko itsesi sekä matkakumppanisi Sup- lautailemaan, vai onko tavoitteenanne juosta kaupunkimaraton? Voit laittaa juoksukengät jalkaan ja suunnata alueen metsiin myös polkujuoksemaan. Jos haluat laittaa päällesi illalla pelkkää parempaa Seppälää, suuntaa Helsingin tunnettuun Mummotunneliin tai nauti alueen monipuolista festivaaleista tai muista musiikinystävien monipuolisista tapahtumista.

Helsinki tarjoilee myös mitä parhaimmat puitteet lapsiperheille, sillä voit suunnata merenrantaa ja antaa merituuleen pöllyttää hiuksiasi. Vastaavasti rauhallisempaa kokemusta tarjoilee keskustakirjasto Oodi. Lapset saavat uusia kokemuksia Oodissa sijaitsevassa leikkipuisto Lorussa. Kesäisen Linnanmäen lisäksi huvipuistosta ei hupi lopu talvellakaan, sillä Merimaailma Sea life vie sinut ja muut matkalaiset merimatkalle, jossa voit ihastella erilaisia mereneläviä ympäri maailmaa. Talvella voit suunnata luistelemaan Rautatientorin jääpuistossa, joka talvikauden aikana on avoinna päivittäin.

Ihastuttava Porvoo

Matkailijoiden kestosuosikki- Porvoo on yhä edelleen kesän ykköskohde. Eikä ihme, sillä alueella sijaitseva Vanha Porvoo, sekä sen punamultaiset ranta-aitat ovat yksi suosituimpia kuvauskohteita. Ihastuttavana idyllit mukulakivikadut sekä pienet luokseen kutsuvat putiikit ovat kuin tehtyjä kauniin kesäpäivän viettoon. Voit tehdä löytöjä, paikallisia porvoolaisia käsitöitä, matkamuistoja tai vaikkapa kotimaista desingia. Näitä sekä paljonpaljon muuta voit löytää Porvoon ihastuttavaista pikkuputiikeista. Porvoo houkuttelee luokseen, vaikka pidemmänkin matkan päästä, ja ei ihme, sillä alueella vierailleet ovat päässeet nauttimaan kaupungin ihastuttavasta tunnelmasta. Voit myös suunnata alueella kulkeville patikointipoluille, ja ehkä pakkaat reppuun reippaan lomamielen lisäksi suussa sulavat eväät ja istahdat kannon nokkaan nauttimaan termoskahvit sekä maukkaat retkileivät. Rentouttavaa sekä ajatukset arjen kiireistä poisvievä kokemus on myös Haikon kartanossa sijaitseva huippukylmä. Tämä jos mikä antaa kyytiä viimeisillekin stressitekijöille! Juhannuksena voit suunnata Saaristolinjojen avulla ikimuistoiselle jokiristeilylle, sekä nauttia aidosta lomatunnelmasta.

Matkailijan Siuntio

Jokaisen matkailijan aarreaitta Siuntio, on pala kauneinta kotimaamme luontoa. Alueen arvokas kulttuurimaisema sekä kaunis luonto on omiaan tarjoamaan mitä parhaimmat puitteet loman viettoon, oli kyseessä sitten kesä tai talvi. Lisäksi alueella on vanhoja linnoja sekä ylväitä kartanoita, ja jos niiden seinät osaisivat puhua, voisivat ne kertoa mielenkiintoisia tarinoita niiden historiastaan. Oletko sitten liikkeellä kahdella tai neljällä renkaalla, löytyy Siuntiosta yksi kotimaamme kauneimmista pyöräily sekä autoiluteistä. Kuninkaantie sekä ihastuttavat satamakaupungit kertovat tien vanhasta historiasta. Lisäksi alueella sijaitsee lukuisia arvokkaita kallioalueita, joita on kartoitettu geologisesti, biologisesti sekä maisemallisesti arvokkaiksi kohteiksi.

Helsinkiä pakoon Suomen Hankoon!

Merta ja mielenrauhaa, tätä sekä paljon muuta on kotimaamme yksi ihastuttavimmista kohteista- Hanko! Yksi kotimaamme aurinkoisimmista paikoista tarjoilee tekemistä ja koettavaa, mihin vuodenaikaan tahansa! Voit nauttia kesäauringon kanssa kilpaa kimaltavasta merestä, ottaa meren haltuun kajakilla tai vaikka kanootilla. Kertoa kalajuttuja onnistuneilta kalaretkiltä, tai vain olla ja nauttia merituulesta kasvoilla sekä aidosta rentouden tunteesta. Onnistunut loma on sopivassa määrin tapahtuvaa aktiviteettia sekä rentoutumista- Hangosta löydät nämä molemmat! Onnistuneen loman kuin loman kruunaa täydellinen majoituspaikka. Siksi onkin hyvä ennen lomanalkamista miettiä hetken aikaa mitä vaatimuksia sinulla on tulevan majoituspaikan suhteen?

Nuku hyvin Uudellamaalla!

Loman kuin loman kruunaa hyvin nukutut yöt. Siksi sinun onkin hyvä hetken aikaa pohtia mitä kaipaat majoittumiseltasi? Jos olet matkassa yksin, haluatko yöpyä lähellä kaikkia palveluita? Nukutko paremmin, jos kuulet sopivasti liikenteen ääniä, sillä totaalinen hiljaisuus saa olosi ahdistuneeksi. Jos olet matkassa perheen tai ystävien kanssa, voit valita mökin, jonka varustelutaso vastaa odotuksianne? Mökki, josta löytyy kaikki tarpeellinen, pesukone, takka, sauna tai vaikka oma merenranta? On myös hyvä, että jokaisella lomalaisella on mahdollisuus ottaa tarvittaessa omaa tilaa. Siksi hyvin suunniteltu onkin jo puoliksi tehty. valitse ja varaa oma suosikkisi, ja näin lomanne on jo viittä vaille valmis alkavaksi.

Kuinka koet Uudenmaan, riippuu paljolti siitä, mistäpäin olet varaamassa majoittumiseen soveltuvaa mökkiä. Valitse oma suosikkisi vilkkaasta Helsingistä, Vantaalta, Lohjalta, Keravalta, Espoosta tai vaikkapa Nurmijärveltä. Mikäli haluat ehdottomasti tuntea merituulen kasvoillasi sekä nauttia saariston uskomattoman kauniista maisemista, sinun kannattaa harkita mökin vuokraamista aina yhtä kauniista Porvoosta tai vaikka Hangosta. Alueen lukuisista eri majoitusvaihtoehdoista voit löytää oman suosikkisi. Valitse mökki, jonka varustelutaso on juuri, eikä melkein sopiva tarpeisiinne. Haluatko herätä aamuauringon ensimmäisiin säteisiin, ja aloittaa päiväsi pulahtamalla virkistävässä merivedessä? Vuokraa mökki, joka sijaitsee ei sen enempää eikä vähempää kuin suoraan merenrannalla! Talvella meren jäätyessä, voit laittaa hiihtohousut jalkaasi ja varmistaa kelille sopivan voitelun. Tällöin voit suorastaan kuulla kuinka mitä parhaimmat hiihtopuitteet kutsuvat luokseen. Onko kyseessä sitten kevätauringon ensimmäiset säteet tai alkuvuoden pakkaset, on selvää, että loma Uudellamaalla on mitä onnistunein. Aktiivisen lomapäivän jälkeen voit hemmotella itseäsi tai muita lomalaisia alueella sijaitsevissa lukuisissa kauneushoitoloissa tai tunnelmallisissa kylpylöissä.

Valitse mistä sinun lomasi on rakennettu ja nauti täysillä käsillä olevasta hetkestä. Rentoutu takkatulen loimussa sekä naura vatsa kippurassa alueen monipuolissa teatteriesityksissä. Loma Uudellamaalla on kuin tehty juuri sinua varten, älä siis enää mieti vaan valitse oma suosikkisi ja pääset nauttimaan ansaitusta lomastasi!