Parhaat vuokramökit ja majoitus Varsinais-Suomi

Etsi sopiva majoitus alapuolelta

Etsi vuokramökki majoitus kohteessa Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomi

Varsinais- Suomi tarjoilee lomailijalleen ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä, sekä mitä parhaimmat puitteet ainutlaatuisiin ostoksiin. Tarvittaessa Varsinais-Suomi tarjoilee maaseudun rauhaa sekä monipuoliset puitteet aktiiviseen lomailuun. Saaristo sekä sen kauniit maisemat ovat omiaan sinulle, joka haluat nauttia raikkaasta merituulesta sekä kauniista saaristomaisemista. Turussa matkailijan hurmaa historiallinen Turun linna sekä kaupungin viehättävät puutalokorttelit. Kesäpäivän viettoon on omiaan Turussa sijaitseva Aurajoki sekä varrella olevat idyllit ja kutsuvat kahvilat sekä ravintolat, jotka täyttyvät iloisista ihmisistä sekä rennosta lomatunnelmasta. Jos haluat laittaa kannat kattoon, kokoaa Turun Logomo paikalle kotimaamme eturivin artistit. Haluatko nauttia hiihdosta harjumaisemissa? Suuntaa silloin lomallasi Loimaan seudulle, joka ei kirjaimellisesti jätä ketään kylmäksi. Sillä alueen monipuoliset aktiviteetti mahdollisuudet ovat kuin tehtyjä juuri sinulle, joka haluat saada hien pintaan sekä sopivan punan poskillesi. Teijon kansallispuistossa pääset nauttimaan alueen patikointimahdollisuuksista, sekä ihastumaan alueen vieressä sijaitsevaan 1800- luvun ruukkikylään. Mathildedal alue suorastaan herää kesäisin omaan eloon ja loistoonsa. Ihaile alueen historian havinalla varustettuja rakennuksia sekä maista paikallisia herkkuja kuten herkullisia leipiä sekä itse valmistettuja oluita. Saaristonrengastietä pitkin pääset ihailemaan sekä ihastumaan yhä uudelleen ja uudelleen alueen mitä kauneimpaan luontoon! Rengastie houkutteleekin luokseen kymmeniätuhansia iloisia matkailijoita. Joten jos mietit edelleen mihin haluat suunnata seuraavalla lomallasi, on ratkaisu hyvinkin helppo! Kuuletko jo kuinka Varsinais-Suomi kutsuu sinua!

Lomailijan Kemiönsaari

Oletko sitten matkassa yksin, perheen tai ystävien kesken, tarjoilee Kemiönsaari sinulle ikimuistoiset puitteet lomanviettoosi. Kaunis kesäpäivä kuluu Kiilan, Lappdalin tai vaikka Ölmosin kauniilla uimarannalla, tai pyöräillen rannikkoreittiä pitkin. Örön luontopolut vie sinut kuin huomaamatta keskelle kaunista luontoa, sekä merimaisemaa. Pakkaa reppuun retkieväät sekä unohda ajankulku. Tässä pääset nauttimaan niin raikkaasta ulkoilmasta kuin silmiä hivelevän kauniista maisemista. Kemiönsaari houkuttelee luokseen vuosi toisensa jälkeen, ja ei ihme sillä alueella vierailleet ovat kokeneet paikan ainutlaatuisen ilmapiirin- onhan kyseessä aikalailla, suorastaan matkailijan paratiisi! Nälän kurniessa vatsassasi, voit suunnata johonkin alueen idylleistä ravintoloista. Nauti makuhermoja kutkuttavista makuelämyksistä sekä anna alueen rennon tunnelman valloittaa mielesi sekä kehosi. Tästä kotimaamme 10. suurimmasta maakunnasta löytyy myös lukuisia eri tutustumisen arvoisia kohteita. Valitse oma suosikkisi Saaristomeren rannikolla sekä sen saarista. Paikkaan on helppo ihastua, ja voikin olla, että huomaat lomailevasi alueella yhä uudelleen ja uudelleen.

Lapsiperheiden Varsinais-Suomi

Jos pohdit mihin suuntaat perheesi kanssa lomailemaan, löytyy Varsinais-Suomesta jokaisen lapsiperheen suosikkikohde- Naantalin Muumimaailma! Olet sitten muumien ystävä vai fanittaako lapsesi Nuuskamuikkusta tai Hemulia, on kyseessä kesän ykköskohde- varsinkin jos kysyt lapsiesi mielipidettä.

Muumimaailmassa vietetyn päivän päätteeksi voit nauttia Naantalin kauniista luonnosta, patikoiden, pyöräillen tai vaikkapa vain laiturilla tai puistossa istuskellen. Lapsien sydämet sulattaa yhdessä perheen kanssa patikointi. Onko edessänne sitten lyhyempi tai vaikka pidempi retki, on hyvä pakata matkaan mitä maukkaimmat retkieväät, lomamieli ja antaa alueen luonnon sekä sen kauneuden lumota niin sinut kuin jälkikasvusi. Varsinais- Suomesta löytyy Naantalin lisäksi myös lukematon määrä muita tutustumisen arvoisia kohteita. Anna ilon ja naurun täyttää kesäpäiväsi, ja ota haltuun Kaarinan kaunis luonto joko autolla tai vaikka pyöräillen. Ihaile kaunista luontoa, anna sinisen meren sekä merituulen pyyhkiä kasvojasi, tai katso tummalla yötaivaalla tuikkivia tähtiä. Onnistunut loma on rakennettu hetkistä, hetkistä -joita voit muistella vielä loman päättymisen jälkeenkin.

Talvi Varsinais-Suomessa

Vaikka kesä ja kärpäset houkuttelevat lomailemaan, voit tuntea saman lomariemun myös talvisessa Varsinais-Suomessa. Alueelta löytyy mitä parhaimmat puitteet lumisiin aktiviteetteihin. Pakkaa matkaan sukset tai vaikka lasketteluvälineet ja ota haltuun Teijo Ski& Action puisto. Puisto sijaitsee keskellä Teijon sekä Mathildedalin kauniita ruukkikyliä. Näin voit yhdistää vaivatta alueen historianhavinan sekä lumisista riemuista täyttyvän talvipäivän.

Jos matkassanne on perheen pienemmät, voitte tutustua turvallisesti laskettelun riemuun Taigametsässä tai alueella toimivassa hiihtokoulussa. Luminen ja pakkasen punoittamat poskipäät rauhoittuvat kuin huomaamatta alueella toimivissa hoitoloissa. Voit myös varata itsellesi majoitukseen mökin, josta löytyy kaikki tarvittava. Oman saunan lämmössä on hyvä lämmitellä ehkä päivän aikana paleltuneita sormia, sekä käydä läpi kuluneen päivän kohokohtia. Talvi sekä joulu kotimaamme Turkkuseessa on jo itsessään elämys. Onhan Turku itsesään jo maamme joulukaupunki, josta julistetaan joka vuosi joulurauha. Turun seudulta löytyy 11 ihanan erilaista ja varmasti tutustumisen arvoisia kuntia. Naantali, Mynämäki, Raisio tai vaikkapa Rusko- valitse oma suosikkisi ja loma on viittä vaille valmis alkavaksi. Turku tarjoilee lumisten maisemien lisäksi myös vilkkaan kaupunkielämän sykkeen. Tanssi auringonnousuun asti ja suuntaa risteilylle! Tee lomasta omannäköisesi ja voit muistella tätä lomaa vielä pitkän aikaa.

Kesä ja Varsinais-Suomi

Kesällä Varsinais-Suomi tarjoilee sellaisen kattauksen tekemistä ja koettavaa, että sinulla on edessä vaikea valinta. Anna hyvän musiikin viedä mukanaan ja valitse oma suosikkisi DBTL, Ruisrockin, tai vaikkapa Naantalin musiikkijuhlien väliltä. Aavoja peltomaisemia sekä luonnonrauhaa parhaimmillaan tarjoilee Loimaan seutu. Alueen laaja hyvinvointi sekä liikuntapalvelut pitävät huolen, että jokainen löytää niiden joukosta oman suosikkinsa. Ihaile alueen maisemia halkovia pelto- sekä harjumaisemia ja valitse oma suosikkisi alueen erilaisista patikointimahdollisuuksista. Paimionjokilaakso on arvioitu valtakunnallisesti arvokkaaksi maisema-alueeksi, ja osa jokilaaksosta kuuluukin Natura- suojelualueeseen. Vakka- Suomessa pääset tutustumaan 40 vuotta täyttävään Munamarkkinatapahtumaan, joka on alueen suurin kesätapahtuma. Sen lisäksi matkailija pääsee ihailemaan Kustavin kauniista saaristomaisemista, ja vierailemaan Isokarin majakalla, Katanpään linnakesaarella tai Saaristolaismuseossa.

Majoittuminen Varsinais-Suomessa

Jotta lomasi olisi mahdollisimman onnistunut, on aika pohtia hetken aikaa mitä vaatimuksia sinulla on tulevan majoituspaikan suhteen. Voit yöpyä tunnelmallisissa hotelleissa, hosteilleissa tai vaikka majataloissa. Voit myös nauttia omasta rauhasta valitsemalla lomallesi oman mökin. Valitse oma suosikkisi alueen laajasta mökkitarjonnasta. Tarvittaessa yöpyminen onnistuu punainen tupa ja perunamaa ajatuksella, mutta yhtä hyvin voit majoittua tasokkaasti varustellussa huvilassa. Yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Alueelta löytyy jokaiselle jotakin, ja voit olla varma, että loman onnistuminen ei ole siitä kiinni ettet löytänyt itsellesi sopivaa majoitusvaihtoehtoa. Mutta varoituksen sana lienee paikallaan. Sillä muutkin ovat huomanneet Varsinais-Suomen kauneuden ja sen erinomaiset puitteet lomanviettoon. Siksi sinun kannattaa valita ja varata oma suosikkimökkisi mahdollisimman nopeasti. Näin voit viettää mitä onnistuneimman loman. Jos kaipaat mökkiä hieman rauhallisemmalta paikalta, tarkoittaa tämä myös sitä, että mökin vuokrahinta on myös hieman edullisempi. Samoin jos voit suunnata lomallesi kuumimman lomasesongin ulkopuolelta. Tällöin voit säästää merkittävän summan lomabudjetissasi.

Valitse ja varaa oma lomasi jo nyt, sillä sitähän jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa. Ja näin sinulle jää hyvää aikaa suunnitella mitä kaikkea haluatkaan lomallasi kokea ja nähdä. Loma, jossa on sopivassa suhteessa erilaisia aktiviteetteja sekä rentoutumista, on mitä parhain resepti onnistuneeseen lomanviettoon. Vielä kun matkassasi on läheiset ystävät tai perhe, niin pääsette luomaan yhteisiä lomamuistoja Varsinais-Suomen kauniissa maisemissa. Valitse oma suosikkisi Loimaan, Salon, Turun, Turunmaan sekä Vakka- Suomen seudun väliltä ja on varmaa että voit viettää ikimuistoisen viikonlopun tai vaikka useammankin viikon loman!